""
""

Ljajić stigao u Večni grad: Forca Roma! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.08.13. | 12:16

Sada već bivši vezista Fiorentine je vozom doputovao u italijansku prestonicu i posle lekarskih pregleda se očekuje da i zvanično bude predstavljen kao novi član Vučice

Vozom iz Firence, Adem Ljajić je jutros stigao u Rim i danas će i zvanično biti predstavljen kao novo pojačanje Rome. Naš vezista je u Večni grad doputovao oko 10 časova u pratnji svog menadžera.

Na železničkoj stanici Termi nije bilo prepoznatljivog dočeka navijača Rome, ali mediji su ipak znali kada Ljajić stiže. Nekolicina navijača koji su se tu zatekli su ga pozdarvili, a prve Ljajićeve reči kao odgovor na njihovu dobrodošlicu su bile:
“Forca Roma!”

Izabrane vesti

Sada već bivši vezista Fiorentine su potom uputio u trening centar u Trigoriji gde će proći lekarske preglede, a potom biti i zvanično predstavljen kao nova akvizicija Vučice, koja je za njega platila 10 miliona evra.

On je peto veliko pojačanje Rome ovog leta, posle dolazaka štopera Mehdija Benatije iz Udinezea, iskusnog Maikona iz Mančester Sitija, 16,5 miliona evra plaćenog holandskog veziste Kevina Strotmana i Žervinja iz Arsenala. Rimski mediji navode da je Romi još ostalo da dovede napadača i završi prelazni rok, a aktuelno je ime Bafetembija Gomisa iz Liona.

(FOTO: Screenshot)


tagovi

Adem LjajićEvropaFjorentinaItalijaRomaSerija ATransferi 2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara