""
""

Lokomotiva spremila džak para za Papanikolaua!

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.01.16. | 13:27

Panatinaikos i Olimpijakos već su poslali svoje ponude, ali ruski klub ima ogromnu finansijsku moć

Povratak Kostasa Papanikolaua u Evropu je gotova stvar posle novog raskida saradanje sa Denverom, a sada je samo pitanje gde će levoruki šuter nastaviti karijeru. Podsetimo, na početku sezone Crvena zvezda je bila ozbiljna u nameri da Papanikolaua angažuje, ali do saradnje nije došlo. 

Izabrane vesti

Panatinaikos i Olimpijakos već su poslali zvanične ponude za grčkog reprezentativca, a u igru se od danas uključio još jedan Zvezdin protivnik u Top 16 fazi - Lokomotiva Krasnodar. 

Jasno je da su po renomeu grčki velikani u velikoj prednosti u odnosu na Lokomotivu, ali ruski klub ima veliku finansijsku moć i zato je spremio džak pun para za Papanikoalua, o čemu je obavešten i njegov agent. 

Lokomotiva na kraju ipak nije uspela da angažuje Mardija Kolinsa iz Strazbura i zato je kompletnu pažnju usmerila na nekadašnjeg igrača Olimpijakosa, Barselone i Hjustona.

Ali, ne treba zaboraviti da je Barselona pre Kostasovog odlaska u NBA napravila takav ugovor da ima pravo preče kupovine, u slučaju povratka u Evropu.

Inače, sve i ako bi se dogodilo da Lokomotiva uzme Papanikolaua sada, on ne bi mogao da igra protiv Crvene zvezde u Pioniru, s obzirom da je taj okršaj već za dve nedelje (29. januar prim. aut.), a prostor između sedmog i osmog kola, kada ponovo mogu da se registruju igrači, biće otvoren tek polovinom februara. 

Ali, ako bi kojim slučajem potpisao za Panatinakos, Papanikolau će doći u beogradski hram košarke. 

>>>> MOZZART Sport pratite i na našoj novoj Fejsbuk stranici <<<<

(FOTO: Action Images)


tagovi

PanatinaikosOlimpijakosKostas PapanikolauEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara