""
""

Lorenco kontraš: Šta me briga za Rosija, ja neću novu šasiju!

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.08.16. | 10:36

„Ne mislim da je smisao svega u novoj šasiji! Ne volim, i neću novu koncepciju motocikla u ovom trenutku“, jasan je Horhe Lorenco po pitanju Rosijeve inicijative

Dosta toga se uzburkalo nakon i za vreme trke u Brnu. Moto GP as, Valentino Rosi je izjavio da mu pod hitno treba nova Jamahina šasija. Lorenco je brzo uzvratio, pa je sa pozicije teškog gubitnika koji je u Češkoj završio tek na 17. mestu rekao veliko ne Doktorovoj ideji!
„Ne mislim da je u šasiji smisao svega. Rosi teorijski voli novu koncepciju, ali ja ne. Mi imamo potpuno drugačije vizije. Za mene nema nikakvog značaja da pokušavam sa novom šasijom. To me ne zanima“, jasan je i isključiv Horhe Lorenco kada govori o naredbi Valentina Rosija da Jamaha što pre u aktivnu službu uvede novu šasiju.

Izabrane vesti

ROSI HITNO ZAHTEVA NOVU ŠASIJU ZA NAPAD NA TITULU

Lorenco je mišljenja da bi na novoj koncepciji motocikla mogao da bude znatno lošiji od onoga što pruža danas. Na taj način bi Španac sigurno ostao bez titule, koju će po svemu sudeći teško uspeti da odbrani ove sezone.
Kako bilo, Horhe Lorenco sledeće sezone odlazi u Dukati. Za sada se ne zna ko će sve ući u tehnički deo ekipe španskog motocikliste. Po nekim pričama, moglo bi se desiti da Lorenco naredne sezone odluči da ipak tesno ne sarađuje sa Kejsijem Stonerom koji je jako dobro pripremao i priprema motocikle Dukatija. Ukoliko se Španac zameri i Stoneru, to će biti jasan znak da aktuelni svetski šampion nikako ne trpi ličnosti koje su na jednakom nivou motociklističke stručnosti i takmičarskih kompetencija.

 (FOTO: Action Images)


tagovi

Valentino RosiMoto gpKejsi StonerJamahaHorhe LorencoDukati

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara