""
""

Ludnica na Bosforu! Fener nastavlja s bombama – Van Persi prošao lekarske preglede

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.07.15. | 13:46

Navijačima Fenerbahčea sada već sigurno ide voda na usta, pošto je pre Van Persija uprava Kanarinaca dovela još jednog igrača Junajteda, Nanija, kao i danskog defanzivca Kjera, a tu su i brazilski internacionalci Fernandao i Žozef de Soza

Turski klubovi rešili su da u ovom prelaznom roku zablistaju i zasene mnogo jaće i veće rivale sa Starog kontinenta. Ako je verovati engleskim i turskim medijima, Robina van Persija sada samo potpis deli od dresa Fenerbahčea!

Izabrane vesti

Reprezentativac Holandije, prema tvrdnjama uglednog italijanskog novinara Đanluke di Marcija, Van Persi trenutno obavlja lekarske preglede u Engleskoj i očekuje se da uskoro završi posao.

Navijačima Fenerbahčea sada već sigurno ide voda na usta, pošto je pre Van Persija uprava Kanarinaca dovela još jednog igrača Junajteda, Nanija, kao i danskog defanzivca Kjera, a tu su i brazilski internacionalci Fernandao i Žozef de Soza.

Još nisu poznati svi finansijski detalji ovog transfera, ali je Fener uspeo da jednog Holanđanina, Dirka Kajta koji se vratio u Fajenord ovog leta, zamenio drugim.

Sada se očekuje odgovor Fenerovih gradskih rivala Galatasaraja i Bešiktaša, kao i Trabzona. Galata je nedavno dovela Lukasa Podolskog iz londonskog Arsenala, dok je Bešiktaš angažovao, pored ostalih, Duška Tošića i Hozea Sosu.

Nije mirovao ni Trabzon koji je nedavno iz Sevilje doveo dvostrukog osvajača Lige Evrope Stefana Mbiju, a pravi bum napravila je Antalija čiji napad je pojačao Samjuel Eto, a trebalo bi uskoro to da uradi i Ronaldinjo.

(FOTO: Action Images) 


tagovi

TurskaSuper ligSimon KjaerRobin Van PersiNaniFenerbahčeEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara