"Piter Krauč i njegovi saigrači"
"Piter Krauč i njegovi saigrači"

Ludnica na Britaniji: Stouk na poluvremenu vodio protiv Arsenala 3:0, a do kraja strepeo za pobedu (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | sub. 06.12.14. | 17:51

Tri utakmice bez golova, KPR-u derbi začelja, Ostin asistirao, pogodio mrežu i isključen

Piter Krauč i njegovi saigračiČak šest premijerligaških ekipa je razočaralo danas i nije postiglo gol, ali su to nadoknadili igrači Arsenala i Stouka koji su režirali pravu reklamu engleskog prvenstva, a domaća ekipa je na kraju slavila 3:2 iako je vodila 3:0 na poluvremenu.

Piter Krauč je već u 19. sekundi šokirao Tobdžije i postigao gol posle katastrofalne greške ove sezone odličnog Kaluma Čejmbersa. To je bio i najbrže primljeni gol Arsenala i najbrže postignuti gol ove sezone, a Englez ga je proslavio u stilu Marija Balotelija.

Izabrane vesti


Ekipa Arsena Vengera je pokazala da ima velikih problema sa odbranom centaršuteva pošto je na isti način i Bojan Krkić postigao gol u 35. minutu.


Treći gol Stouka je takođe postignut posle centaršuta – ovog puta iz kornera i to u poslednjem minutu prvog poluvremena, a Džonatan Volters se najbolje snašao u kaznenom i postigao svoj četvrti gol u poslednjih sedam premijerligaških utakmica, dok u tom intervalu ima i dve asistencije.


Stouk je tako postao tek čevrta ekipa koja je protiv Arsenala postigla tri gola u prvom poluvremenu – posle Čelsija, Liverpula i Mančester Junajteda.

Delovalo je kao da će Arsenal doživeti pravi brodolom, pogotovo kada je Krkić napravio slalom kroz odbranu gostiju, i zatresao mrežu šutem u bliži ugao Martinezovog gola, ali je sudija odlučio da poništi gol zato što je Dijuf smetao mladom čuvaru mreže.

Dijuf je zabrljao i na drugoj strani pa je u 68. minutu oborio Matjea Flaminija u kaznenom, a Santi Kazorla je stavio loptu na belu tačku i postigao svoj prvi gol od 28. januara.

Samo dva minuta kasnije publika na Britaniji je progutala knedlu – Aron Remzi je zatresao mrežu volej udarcem posle centaršuta Aleksisa Sančeza iz kornera i delovalo je kao da će Tobdžije baražnom paljbom doći do preokreta ili barem poravnanja.


Ali ovo nije bila utakmica mladog Čejmbersa te je on prekinuo nalet svoje ekipe i drugim žutim ostavio saigrača brojčano inferiorne i iako su gosti napadali do kraja nisu uspeli da dođu do boda.

Samo još napadači KPR-a nisu štrajkovali danas – a vođa sindikata iz Londona je bio Čarli Ostin koji je prvo asistirao Liroju Feru, a onda i sam postigao gol u pobedi nad Barnlijem u derbiju začelja – 2:0. Englez je kasnije zaradio isključenje, ali to ne umanje njegov učinak jer je on postigao polovinu golova KPR-a ove sezone – osam, a ujedno je i najbolji engleski strelac.


Hal Siti, VBA, Liverpul, Sanderlend, Totenhem i Kristal Palas su razočarali i odigrali mečeve bez golova.

Premijer liga 15. kolo:

Subota:

Njukasl - Čelsi 2:1 (0:0)
/Sise 58, 78 - Drogba 82/

Hal – VBA 0:0

Liverpul - Sanderlend 0:0 

KPR – Barnli 2:0 (0:0)
/Fer 51, Ostin 74/

Stouk – Arsenal 3:2 (3:0)
/Krauč 1, Krkić 35, Volters 45 – Kazorla pen 68, Remzi 70/

Totenhem - Kristal Palas 0:0

18.30 Mančester Siti - Everton

Nedelja:

14.30 Vest Hem – Svonsi
17.00 Aston Vila - Lester

Ponedeljak:

21.00. Sautempton - Mančester Junajted

(FOTO: Action Images)


tagovi

ArsenalBarnliBojan KrkićČarli OstinEngleskaEvropaKvins Park RendžersPiter KraučPremijer ligaStouk

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara