""
""

Ludnica u El Klasiku evropskog futsala! Rikardinjova dva gola i nokauti (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.02.17. | 14:06

Haos na utakmici godine

Ono što je El Klasiko između Barselone i Real Madrida u španskom fudbalu, to su dueli madridskog Intera i Mursije u futsalu. Španci su najveća sila evropskog futsala, imaju najjaču ligu i najbolje igrače u njoj, a najtrofejniji klubovi Inter i Mursija su su pokupili najveće majstore igre na petoparcu. Uostalom, i najbolji igrač sveta Rikardinjo je član Intera...

Izabrane vesti

Zato svaki dvoboj Intera i Mursije donosi tenzije i varnice koje nekada prelaze granice, a ovoga puta je sve otišlo predaleko. Trebalo je da to bude jedna od utakmica godine, ali se pretvorila u tuču! Utakmica je završena pobedom Madriđana 6:4 na kontroverzan način.

Inter je počeo sjajno i došao nadomak pobede kada je poveo 4:1. Ali Mursija se nije predavala i osam minuta pre kraja je smanjila na 4:5. Ušlo se u neizvesnu završnicu u kojoj je napetost mogla da se seče nožem.

Igrači su bili napeti i nervoza je eskalirala dva minuta pre kraja. Interov Riviljos je sa zemlje pokušao da spreči reprezentativnog kolegu Aleksa da izvede aut na brzinu, a ovaj ga je odgurnuo na zemlju. Riviljos je pokušao da ga saplete sa zemlje, a onda je sa rezervne klupe Mursije prišao Brazilac Mateus i opet bacio Riviljosa na zemlju. Kada se Španac opet ustao i krenuo da se obračuna, doživeo je dupli nokaut! Od Mateusa i Murisijinog trenera Dude?!

Usledila je opšta gužva i koškanje rivala posle kojeg su isključeni Riviljos, Mateus, Duda, ali i Interovi kapiten Karlos Ortiz i trener Velasko.

A kako je izgledao futsal pogledajte na sledećem snimku...


tagovi

RikardinjoMursijameđunarodni fudbalfutsal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara