""
""

Ludnica u Varšavi uz strašnu koreografiju: Legija pregazila Pjast, titula je jako blizu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 08.05.16. | 20:11

Nemanja Nikolić ponovo strelac u pobedi domaćeg tima

Poljska je na pragu da dobije novog šampiona, a to će najverovatnije biti Legija iz Varšave! Posle godine vladavine Leha iz Poznanja u možda i najvažnijem okršaju sezone Legija je deklasirala Pjast rezultatom 4:0 i tako došla na korak od 11. titule prvaka države. Utakmica je imala fantastičnu uvertiru, pošto su navijači Legije još jednom pokazali da su među najboljima u Evropi, a svoje miljenike pogurali ka pobedi novom neverovatnom koreografijom od koje zaista zastaje dah. 

Izabrane vesti

Ono što je možda i najvažnije za sve navijače Crvene zvezde, pobeda Legije praktično znači da će crveno-beli u kvalifikacijama za Ligu šampiona izbeći poljskog prvaka. Naime, ako Legija bude šampion naći će se u istom košu kroz doigravanje, a da je Pjast kojim slučajem slavio, kasnije i overio titulu, onda bi Zvezda kao potencijalnog rivala imala upravo tim iz Gljivica. 

Mada se u duelu dva najbolja tima Poljske očekivala borba do poslednjeg daha, Legija je pokazala klasu i meč praktično rešila u prvom poluvremenu, kada je rezultat bio 2:0.

Prvi gol na meču pao je u 28. minutu, kada je Igor Levčuk zatresao mrežu gostiju, da bi u poslednjim trenucima prvog dela Giljerme duplirao vođstvo.

Tek što se utakmica zahuktala u drugom poluvremenu na semaforu je pisao – 3:0! Strelac je bio Kasper Hamalajnen u 54. minutu nakon prvoklasne akcije i mata u tri poteza.

Međutim, tu nije bio kraj. Igrao se 69. minut kada je Nemanja Nikolić sa bele tačke upisao svoj 26. gol u prvenstvu za konačnih 4:0.

(FOTO: Printscreen Via Twitter)


tagovi

PoljskaPjast Gljivicemeđunarodni fudbalLegija VaršavaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara