"Starteri Crvene zvezde na revanšu meču sa Valerom"
"Starteri Crvene zvezde na revanšu meču sa Valerom"

Ludogorec - Zvezda na Sportklubu

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.07.16. | 17:13

Obezbeđena oba TV prenosa učešća crveno-belih u mečevima trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona

Starteri Crvene zvezde na revanšu meču sa ValeromLjubitelji fudbala u Srbiji, posebno navijači Crvene zvezde, mečeve trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između crveno-belih i Ludogoreca će moći da posmatraju u direktnim TV prenosima na Sportklubu.

Pomenuta televizija otkupila je prava da emituje sliku i iz Razgrada u utorak i sa Marakane, pa će, kao i duele prethodne runde sa malteškom Valetom, navijači kluba iz Ljutice Bogdana moći da gledaju na prvom programu pomenute televizije, uz verovatni komentar Gojka Andrijaševića. Osim toga, sat vremena pre oba susreta emitiovaće se specijalna emisija STUDIO Lige šampiona u kome će novinari Sportkluba, zajedno sa gostima, analizirati šanse srpskog predstavnika u dvomeču sa bugarskim.

Izabrane vesti

Podsetimo, prvi duel trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona na programu je u utorak od 20 časova u Razgradu i sudiće ga Šveđanin Martin Strombergson, dok je revanš u Beogradu 2. avgusta od 20.30.

Ukliko Crvena zvezda eliminše Ludogorec onda bi u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona prava TV prenosa prešla na televiziju Arenasport, koja je vlasnik prava za baraž, kasnije i mečeve u grupne faze.

(FOTO: Star sport)


tagovi

TV prenosiSuperligaSrbijaSportklubLudogorecLiga šampionakvalifikacije za Ligu šampionaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara