"Luka Milunović"
"Luka Milunović"

Luka Milunović u Sporting u paketu sa Petkovićem?

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.06.14. | 13:10

Rasplet do kraja nedelje. Rastanak je svakako neminovan

Luka MilunovićO pregovorima Marka Petkovića sa Sportingom iz Lisabona dugo se već piše, ali bi desni bek Crvene zvezde mogao da dobije i društvo u Portugalu. Naime, lisabonski Lavovi su stupili i u pregovore sa krilnim igračem novog srpskog šampiona Lukom Milunovićem, kojeg je uprava beogradskog kluba pre dva meseca nepravedno stavila "na led".

Podsetimo, rukovodstvo Zvezde tada je 21-godišnjem Milunoviću zamerilo što nije želeo da se pismeno obaveže da neće tužiti crveno-bele zbog zaostalih plata. To se svejedno nije desilo, a da ne pominjemo po ko zna koji put da je takav sporazum pravno ništav.
"Da sam hteo, mogao sam da je tužim i prošlog leta i sad na zimu i da odem sa čistim papirima. Ali nisam jer sam želeo pošto-poto da osvojimo tu titulu. Bilo kako, odluku kluba da mi zabrani da igram u poslednja dva meseca poštujem, ali isto tako idem norne glave. Sa Kupom kod Prosinečkog i ovom sada titulom za pojasom. Takođe, mislim da sam sa igračke i ljudske strane ispao maksimalno korektan. Čak ni sve ovo što mi se dešavalo u protekla dva meseca nije me nateralo da tužim klub. I nisam ljut. Zahvalan sam Zvezdi kao klubu na svemu što mi je dala. Nadam se da ću se jednog dana opet vratiti, baš kao Nenad Milijaš, i opet osvajati titule u omiljenom dresu", rekao je Milunović na početku kratkog razgovora za MOZZART Sport.

Izabrane vesti

O samom interesovanju Sportinga, koje nije ostalo samo na interesovanju, Milunović kaže...
"Jeste, bili su neki pregovori u vezi toga. Pričao sam sa nekim ljudima, ali manje-više znam koliko i vi. Čekam do kraja nedelje da vidimo šta će biti. Ima još par ponuda nekih klubova iz drugih zemalja, ali za sada je najkonkretniji bio Sporting".

Milunović je, inače, dobio odrešene ruke da napusti Ljutice Bogdana što znači da će dobiti čiste papire i mogućnost da novi klub bira bez brige zbog obeštećenja. Zauzvrat će Zvezdi oprostiti deo dugovanja.

Uostalom, da li je uopšte neko sumnjao u Lukinu privrženost klubu? Osim ljudi iz Zvezdine uprave.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaSporting LisabonPortugalLuka MilunovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara