"Željko Lukajić"
"Željko Lukajić"

Lukajić za MOZZART Sport: Nije iznenađenje što je Zvezda dobila derbi!

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.12.14. | 14:53

„Još ništa nije gotovo kad je borba za vrh tabele u pitanju“, poručuje novi trener Igokee

Željko Lukajić

Ekipa Igokee je u desetom kolu ABA lige ubedljivo savladala Levski (87:54) i stigla do trećeg trijumfa u prvenstvu i trener Željko Lukajić startovao je pobedom na klupi Aleksandrovčana. Za naš portal govorio je utiscima sa te utakmice, ambicijama svog novog kluba, kao i svom viđenju sinoćnjeg večitog derbija…

Izabrane vesti

„Malo ko je očekivao ovako ubedljiv trijumf. Dobro smo otvorili utakmicu, odigrali odgovorno tokom svih 40 minuta mada smo imali pritisak jer je Levski direktan konkurent u borbi za očuvanje statusa. Na kraju nam je bio bitan i koš količnik jer ko zna šta može da se desi na kraju duge lige“, kaže za MOZZART Lukajić.

Iskusni strateg koji je nekada vodio Partizan i vršački Hemofarm ubedljivu pobedu vidi kao plod timske igre i ne želi da izdvaja bilo koga.
To nikad ne radim, bitna je ekipna igra i tim uvek izbaci nekog u prvi plan“.

Sledeći rival Aleksandrovčana je Cibona koja se namučila u meču protiv Metalca. Lukajić obećava borbu kraja protiv objektivno kvalitetnijeg tima od njegovog.
„Metalac je na krilima pobeda, puni su samopuzdanja i dobro su se borili protiv Cibone. Zagrepčani su kvalitetni, popunjeni su na svim pozicijama, a mi imamo problema sa povredama igrača. Ipak, nikad ne idem da izgubim i uvek se borim do poslednjeg zvuka sirene. Nadam se da će i domaća publika pomoći da izborimo dobar rezultat“, poručuje trener Igokee.

Kada je večiti derbi u pitanju, 55-godišnji stručnjak smatra da je ishod utakmice očekivan, ali da neće imati veliki uticaj na konačni poredak na tabeli.
Za mene to nije iznenađenje jer je Zvezda dominantna i ima najkvalitetniji tim. Imaju meč vinere, ali liga je duga, svi se popunjavaju i realno treba izdržati ovakav ritam. Još ništa nije gotovo kad je borba za vrh tabele u pitanju“, zaključio je Struja Lukajić.

Piše: Đurđe Mečanin

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaEvropaIgokeaJadranska ligaŽeljko Lukajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara