""
""

Lukajić za MOZZART: Zadar je u seriji, a naš cilj je zlatna sredina

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.12.14. | 15:23

„Imaju tim koji ne vrti mnogo igrača, moramo da obratimo posebnu pažnju na Sobina, Florensa, Bošnjaka", analizirao je Lukajić

Ekipa Igokee, koju sa klupe predvodi Željko Lukajić, pokušaće da prekine seriju Zadra od četiri vezane pobede u ABA ligi. Optimizam timu iz Laktaša daje poslednji trijumf nad Megom.

Izabrane vesti

Košarkaši Igokee u subotu su na svom terenu protiv slavili protiv Mege sa 70:63 i upisali četvrtu pobedu.
Dobili smo važnu utakmicu, jedan mlad i poletan tim i odradili dobar posao. Ono što smo morali da uradimo odradili smo, sveli smo Beograđane na manje od sedamdeset poena. Znali smo da sa gostima ne možemo da se trkamo, sad nam zameraju da je u trećoj deonici bilo malo poena, ali samo tako smo mogli da pobedimo četu Dejana Milojevića. Videli smo i jednog sjajnog Jokića i više mladih talentovanih igrača i Srbija ne treba da brine za košarkašku budućnost”, rekao je Lukajić za MOZZART Sport.

Sličan recept, prema njegovim rečima, ekipa Igokee pokušaće da primeni i protiv Zadra.
Zadar je u seriji, imaju energiju i samopuzdanje. Imaju tim koji ne vrti mnogo igrača, moramo da obratimo posebnu pažnju na Sobina, Florensa, Bošnjaka... da im ne dozvolimo previše lakih poena“.

Iskusni trener naveo da je cilj klub da ove sezone u regionalnom takmičenju zauzme neko mesta u sredini tabele.
Liga je ujednačena, timovi su sličnog kvaliteta, jedna pobeda te podiže gore, poraz te vraća nazad. Naš cilj je zlatna sredina", zaključio je Lukajić.

Utakmica 14. kola Jadranske lige između Igokee i Zadra igra se u utorak od 21 sata.

Piše: Đurđe Mečanin (djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

IgokeaJadranska ligaŽeljko Lukajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara