""
""

Lukman Haruna na skeneru bivšeg Zvezdinog štopera!

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.12.16. | 16:10

"On je prava desetka, ima izraženi osećaj za asistencije“, poručuje u razgovoru za naš portal Darko Lazić

Prelazni rok još nije počeo, pa tako ne možemo da tvrdimo da će Lukman Haruna biti Zvezdin kapitalac. Do kraja januara svašta može da se desi, ali nekadašnji vezista Monaka i Dinama iz Kijeva je trenutno najveća inspiracija navijača srpskog šampiona.

Razumljivo, jer ne znaju šta mogu da očekuju od Nigerijca koji je sa kadetskom selemkcijom te zemlje osvojio Prvenstvo Sveta. Mnogo je obećavao, posebno posle role u Monaku, ali u poslednje dve godine karijera mu ima tendenciju pada.

Izabrane vesti

I to opasnog pada. Poslednjih šest meseci proveo je u Astani (deset utakmica), a pre toga je deli osvlačionicu sa nekadašnjim štoperom Crvene zvezde Darkom Lazićem u ruskom Anžiju.
„Igrali smo kratko, ali i to mi je dovoljno da kažem da bi predstavljao veliko pojačanje za Crvenu zvezdu. Nismo se nešto družili, uglavnom smo pričali na terenu. A na terenu Haruna ima šta da kaže. On je pravi paker, asistent, distrubiter lopti,. Što bi se u našem narodu reklo, prava desetka“, poručio je za naš portal Darko Lazić.

Mladi reprezentativac naše zemlje tvrdi da Haruna nema „falinku“ karakterističnu za srpske igrače.
„Kada kažem Haruna,prva asocijacija je odlična tehnika.Uvek stoji znak pitanja kada se povede reč o strancima. Svakom je potrebno vreme. Moram da kažem da Haruna ima jako dobrwe radne navike. I sa te strane crveno-beli neće imati problema“, dodao je Lazić.

(Foto Action Images)


tagovi

FK Crvena zvezdaDarko LazićEvropaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara