Ma, kakav derbi...

Vreme čitanja: 2min | sub. 28.04.18. | 12:31

Dvojka i kombinacija sa golovima ne bi trebalo da omane

Gradski derbiji uvek zauzimaju glavnu pažnju navijača, medija i fudbalskih radnika, gdegod se igrali. Ipak, jedino što može da "ohladi" atmosferu uoči okršaja zavađenih strana jeste veliki jaz u kvalitetu ekipa.

Upravo je to slučaj u Jermeniji gde u 25. kolu koplja ukrštaju Ararat i Banants, dva rivala iz Jerevana. Dok se gosti "kolju" sa Širakom za titulu i kvalifikacije za Ligu šampiona - inače su skoro sigurni putnik u Ligu Evrope - izvesno je da će Ararat ispasti. Domaćin je zakucan za dno tabele sa samo 14 bodova i samo je pitanje vremena kada će i matematički potpisati ulaznicu u drugi rang.

Izabrane vesti

Nekako se onda sam nameće i tip za ovaj meč. Kvota na goste nije za bacanje (1,65), a ako uzmemo u obzir da su u prošlosti umeli da izađu na kraj s Araratom, dvojka se ne dovodi u pitanje. Još ako se upari sa golovima... Moglo bi to lepo da se naplati. Kvota na goste je malo veća jer su u seriji od pet mečeva bez trijumfa na strani, ali znajte da su poslednju pre crne serije upisali baš protiv Ararata (3:2). Dodatan razlog da probate kombinaciju sa golovima.

Ovo će biti i mali srpski derbi, pošto boje Banantsa brane internacionalci Borislav Jovanović, Ognjen Krasić i Aleksandar Đoković, dok za Ararat nastupa Goran Obradović. 

JERMENIJA 1 - 25. KOLO:

Subota

15.00: (5,10) Ararat  (3,60)  Banants (1,65) 
15.00:  (3,80) Gandzasar  (3,30)  Alaškert  (1,95) 

Nedelja

14.00:  (4,00) Pjunik  (3,35)  Širak (1,87) 

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama 


tagovi

Jermenija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara