"Isko"
"Isko"

Mađioničar Furije: Isko okretao Ruse kao na vrtešci! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.06.13. | 23:00

Plejmejker Malage na startu pokazao zašto se za njegovo zdravlje raspituju svi najveći evropski giganti

IskoJedno je sigurno - Španija ne mora da brine ko će biti naslednik Ćavija i Inijeste u reprezentaciji Španije, jer je naslednik već poznat, a to je Isko!

Mali mađioničar je na startu Evropskog prvenstva za mlade u Izraelu pokazao zašto se za njegovo zdravlje raspituju svi najveći evropski giganti - Real Madrid, Barselona, Mančester junajted i Siti, Pari Sen Žermen...

Izabrane vesti

Sjajni 21-godišnji plejmejker Furije je vršnjake iz Rusije tokom svih 90 minuta okretao kao na vrtešci, a oni su imali samo jedan odgovor - da oštrim startovima neutrališu napade igrača Malage. 

Istina, Španija je meč dobila na jedvite jade, iako je sve vreme dominirala, i to rezultatom 1:0, ali je Visente del Boske dobio još jednog konkurenta za prvu postavu u seniorskom timu... A već ih ima pregršt...

S obzirom da je gotovo izvesno da će Isko napustiti Andaluziju tokom letnjeg raspusta, klub koji bude uspeo da se izbori za njegov potpis dobiće neverovatno pojačanje za narednih deset do 15 godina, koje će se vrlo brzo isplatiti.

Pogledajte kako je Isko "lomio noge" nemoćnim Rusima:

(FOTO: Action Images)


tagovi

EP U21EvropaEvropsko prvenstvo U 21međunarodni fudbalRusijaŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara