"Fernando Tores i Feliks Brih"
"Fernando Tores i Feliks Brih"

Madrid grmi: UEFA štiti Barselonu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.04.16. | 09:41

„Sramota je da pošalju sudiju koji nije dorastao četvrtfinalu Lige šampiona“, ističe Tores, dok Filipe Luis kaže „plaše se da će Katalonci biti eliminisani“

Fernando Tores i Feliks BrihBes na licima fudbalera Atletiko Madrida po izlasku iz svlačionice stadiona Nou Kamp. Razočaranje pride. I kritika, mnogi će reći opravdana, na račun Feliksa Briha.

Fernando Tores i Filipe Luis su prednjačili. Mnogi bi na njihovom mestu držali jezik za zubima, plašeći se eventualne kazne UEFA, ali su napadač i levi bek odlučili da rizikuju i udare baš na evropsku krovnu organizaciju, smatrajući da se prema Barseloni ponaša zaštitnički!

Izabrane vesti

IsključenjePovod je, naravno, Toresovo isključenje u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, već u 35. minutu, pošto je za veoma kratko vreme zaradio dva žuta kartona.
Moji startovi nisu bili startovi za kartone. Da se desilo na suprotnoj strani, siguran sam da Barselonin igrač ne bi bio kažnjen isključenjem“, rezigniran je strelac vodećeg gola za goste, u meču koji je njegov tim izgubio posle preokreta (1:2). „Da je ostalo 11 na 11 bez sumnje bismo dobili meč“.

Odmah zatim El Njinjo se još žešće obrušio na UEFA, zbog odluke da oba tima u utorak veče igraju u gostujućoj garnituri dresova kako bi se, navodno, izbegla situacija da gledaoci ne mogu da raspoznaju ko je ko!?
Sramota je da UEFA brine o tome da nam zameni dresove, a nije u stanju da nam pošalje sudiju koji je dorastao nivou takmičenja kakvo je četvrtfinale Lige šampiona“.

Nekadašnji napadač Liverpula, ipak, prihvata svoj deo krivice.
Lično, izuzetno sam tužan i osećam se odgovornim za ovo. Mnogo je teška situacija za mene. Ovo mi je jedan od najgorih dana u profesionalnoj karijeri“, završio je Tores.

I Filipe Luis je požuteoNjegov timski kolega Filipe Luis takođe je prst krivice uperio ka Nionu, uveren da Evropska kuća fudbala protežira Katalonce. Mnogi će reći da je u pravu kad se pogleda činjenica da je u sadašnjem formatu Lige šampiona Barselona klub koji je najviše puta imao igrača više u utakmicama nokaut faze.
Ne znam šta bi trebalo da urade fudbaleri Barselone da i oni budu isključeni poput nas. Može se reći da postoji strah da će Barselona da bude eliminisana. Barsa je zaštićena“, poručio je brazilski levi bek, očigledno misleći na situaciju iz drugog poluvremena kad je na njega nasrnuo Luis Suarez i prošao nekažnjeno, baš kao i u prvom kad je, bez lopte, udario Huanfrana.

Pogledajte kako je to izgledalo...

To sudije nisu videle... Ili nisu htele...

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Action images)

 


tagovi

UEFASudijeŠpanijaPrimeraLiga šampionaFilipe LuisFernando ToresFeliks BrihEvropaAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara