"Šefe, šta ćemo?"
"Šefe, šta ćemo?"

Makedonci zovu Radonjića i Milera, Čović savetuje: Setite se kako je prošao Džikić

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.04.16. | 10:21

“Da im se ne pojavi neki Zare“, oprezan je prvi čovek Crvene zvezde

Šefe, šta ćemo?Nezvanična informacija je prostrujala posle plasmana Crvene zvezde u četvrtfinale Evrolige: Košarkaški savez Makedonije razmišlja da selektorsku funkciju poveri Dejanu Radonjiću, te da pokuša da ubedi jednog od najboljih igrača beogradskog kluba Kvinsija Milera da uzme državljanstvo naših južnih komšija.

Prvi čovek Zvezde Nebojša Čović ponosan je što su crveno-beli rezultatima privukli pažnju i ocenjuje da je to logična posledica dobrih igara. Ali savetuje Radonjića i Milera da dobro razmisle pre no što preseku podsećajući na slučaj Aleksandra Džikića, aktuelnog trenera Partizana.

Izabrane vesti

Džikić je, naime, već bio selektor Makedonije, ali ga je sve vreme minirao direktor selekcija Zare Markovski, pa je dva meseca pred početak prošlogodišnjeg Evrobasketa smenjen zbog “narušenog odnosa i izgubljenog poverenja“.
"Nama je zadovoljstvo što se naši treneri i igrači pominju u takvom kontekstu, a na Radonjiću i Mileru je da razmisle, naročito ako imaju iskusvo Džikića. Da im se ne pojavi neki Zare", rekao je Čović, a preneo Sportski žurnal.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Nebojša ČovićKvinsi Milerkošarkaška reprezentacija MakedonijeJadranska ligaDejan Radonjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara