Maksimalna koncentracija na Marakani: Što pre i matematički obezbediti titulu

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.04.18. | 17:48

„Kao što smo rekli i pre početka plej-ofa, u svaku utakmicu ulazimo sa ciljem da pobedimo“, kaže Nenad Krstičić

Crvena zvezda u drugom kolu plej-ofa Superlige ide na megdan Radničkom iz Niša, koji ima velike ambicije u finišu sezone da izbori plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Ipak, crveno-beli su nadahnuti nakon pobede u 157. večitom derbiju i žele što pre da overe 28. šampionski trofej.
„Ozbiljno se pripremamo za utakmicu sa Radničkim, zato što znamo da nas očekuje zaista teško gostovanje. Kao što smo rekli i pre početka plej-ofa, u svaku utakmicu ulazimo sa ciljem da pobedimo, kako bismo matematički što pre obezbedili titulu. Pripremamo se kao i za svaku meč i najviše gledamo u svoje dvorište. Naravno, analiziramo protivnika i njihovu igru, ali znamo da je od presudnog značaja kako mi uđemo u utakmicu“, rekao je Krstičić.

Izabrane vesti

Prethodnu utakmicu na stadion Čair fudbaleri Crvene zvezde dobili su rezultatom 4:0.
Nadam se da ćemo i ovog puta biti efikasni, ali iskreno se ne bih žalio ni da bude 1:0 za nas, bitno je samo da osvojimo nova tri boda i nastavimo pobednički niz. Kada sepobeđuje sve je lepo, atmosfera u ekipi je fenomenalna i to je ono što nas gura dalje“.

Večiti derbi bio je 50. utakmica od početka sezone izabranicima Vladana Milojevića.
Zaista je veliki broj utakmica iza nas, ali ne razmišljamo o umoru. Bliži se kraj i kao da nam ta želja da se prikažemo u što boljem svetlu i da donesemo našim navijačima titulu daje dodatnu snagu. Verujem da ćemo nastaviti sa agresivnom i dobrom igrom koju smo prikazali u večitom derbiju. Znamo da protiv nas sve ekipe imaju ogromnu želji i zato u svakom duelu moramo da budemo agresivniji i bolji, poručio je Krstičić.

Radnički i Crvena zvezda utakmicu na Čairu igraju u subotu od 19 časova.

Foto: Star Sport


tagovi

Nenad Krstić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara