"Džek Sok"
"Džek Sok"

Maksimalno zalaganje i više gemova

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.11.17. | 10:58

Aleksander Zverev i Džek Sok biju bitku za polufinale mastersa u Londonu

Džek Sok

Odlučujući meč Grupe B za prolaz u polufinale odigraće Amerikanac Džek Sok i Nemac Aleksander Zverev. Oba tenisera nakon dva kola imaju po jednu pobedu i poraz. Slavili su protiv Marina Čilića, dok su očekivano poraženi od Rodžera Federera.

Izabrane vesti

Sok je u drugom kolu takmičenja po grupama pokazao da se nalazi u dosta dobroj formi koja mu je i omogućila osvajanje do sada najvećeg trofeja, a to je titula sa Mastersa u Parizu. Dobru igru Soka na svojoj koži je osetio i Čilić, koji je i pored vođstva od 1:0 u setovima ipak poražen od Amerikanca. Meč je bio očekivano neizvestan, s obzirom da se radilo o dvojici dobrih servera pa veliki broj gemova nije izostao.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 21:05 8083 ATP Zverev A. - J.Sock ug više (22.5) 1,72

Zverev je u prvom kolu uspeo da savlada Čilića nakon tri odigrana seta. Mladi Nemac je i protiv Federera pokazao jako dobru igru iako je pretrpeo poraz. Meč je bio potpuno izjednačen.

Ova dvojica tenisera su do sada odigrala dva međusobna meča u kojima su jednom slavili. Mečevi su odigrani prošle sezone, a prvi od njih desio se na turniru u Pekingu, gde je bolji bio Zverev (6:4 6:2), a drugi u kojem je pobedio Sok odigran je u Stokholmu (6:7, 7:6, 6:4).

Pomenuli smo da ovaj meč ima veliku važnost pa bi u skladu s time trebalo da vidimo maksimalno zalaganje obojice igrača, a to bi u moglo da znači da će duel da većim brojem gemova.

ATP LONDON

Čevrtak
15.05: (1,17) Federer - Čilić (4,40)
21.05: (1,55) Zverev - Sok (2,29)

*** kvote su podložne promenama

(FOTO: Action Images)


tagovi

Džek SokEvropasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara