"Zanimljiv derbi na Old Trafordu"
"Zanimljiv derbi na Old Trafordu"

Mali đavoli biće šampioni Engleske! Junajted očitao lekciju Sitiju uz blistavu partiju Adnana Januzaja (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.05.15. | 22:23

U derbiju grada Mančestera u okviru Premijer lige mladih timova na Old Trafordu slavio domaćin 4:0

Zanimljiv derbi na Old TraforduU seniorskoj konkurenciji bolji je Siti, ali kad se povede reč o juniorima onda je Junajted gazda Mančestera. Crveni đavoli su očitali lekciju komšijama i u 21. kolu Premijer lige mladih timova praktično osigurali titulu, pošto su na svom stadionu zgromio ekipu Patrika Vijere 4:0.

Meč je obeležio Adnan Januzaj, koji je za ovu priliku opozvan iz prvog tima i to se pokazalo kao dobro rešenje, jer najpre sjajnom asistencijom proigrao Džejmsa Vilsona, napadača koga Luj van Gal, takođe, povremeno koristi u elitnom rangu, a ovaj hladnokrvno završio akciju i već u petom minutu doneo vođstvom domaćem sastavu.

Izabrane vesti

Pred 16.708 navijača, Mančester Siti je imao nekoliko prilika da poravna rezultat do odlaska na odmor, međutim, dobru partiju pružio je golman Junajteda Pereira, pa je posle propštenih šansu usledila kazna u vidu izvanrednog pogotka Januzaja posle sloo prodora početkom drugog poluvremena.

Da je Junajted kvalitetniji sastav videlo se i u završnici, domaćin je kontrolisao dešavanja na terenu i lako stvarao prilike, a još dve su u gol pretvorili Ešli Flečer i Meti Vilok za konačnih 4:0.

Trijumfom u gradskom derbiju Mančester junajted je seriju bez poraza u Premijer ligi mladih timova produžio na deset utakmica. Još je važnija činjenica da je praktično osigurao titulu, jer jedino može da ga ugrozi Čelsi (aktuelni osvajač Lige šampiona mladh timova), ali Plavci imaju šest poena manje i dve utakmice do kraja prvenstva i da bi se uopšte nadali naslovu moraju da čekaju kiks Junajteda. A Junajted u toj još jednoj zaostaloj utakmici opet igraju protiv Sitija i dovoljan mu je bod za krunu.

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaMančester SitiEvropaEngleskaAdnan Januzaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara