""
""

“Mali Ibra” opet luduje: Arnautović tukao saigrača na treningu Verdera

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.03.13. | 19:57

Kontroverzni Austrijanac opet pokazao da ima kratak fitilj i obračunao se sa Sokratisom Papastatopulosom

 

Izabrane vesti

Pre par godina su mu predviđali karijeru Zlatana Ibrahimovića. Ali, Austrijanac srpskog porekla, Marko Arnautović nikada nije iskoristio svoj potencijal do kraja. Umesto po igrama, više su ga pamtili po incidentima koje je pravio. Dovoljno je reći samo da je bio najbolji drug sa Marijom Balotelijem iz vremena kada su zajedno igrali za Inter i da se njih dvojica tada nisu razdavajali…

Karijera je kasnije odvela Arnautovića u Verder gde igra solidno, ali buran temperament je ono po čemu se više ističe u Nemačkoj. Tako se danas na treningu potukao sa saigračem, grčkim defanzivcem, Sokratisom Papastatopulosom. Posle jednog duela sa Grkom, Arnautović je ostao da leži na travi držeći se za glavu. Kada mu je Papastatopulos prišao da se izvini, Austrijanac je skočio sa zemlje i nasrnuo na njega. Razmenili su par udaraca, a teži incident su sprečili saigrači Ekići, Lukimja i trener golmana Mihael Kraft.

Pošto je trening u tom trenutku završen, oba prvotimca Verdera su pratnji saigrača otišli u svlačionice.

Trener Tomas Šaf je posle incidenta pokušao da smiri strasti i nije želeo da kažnjava ratoborni tandem.
“Ništa drugo, nego malo jači duel koji je doveo do ispoljavanja emocija. Ovakve stvari nisu ništa čudno i dešavaju se na treninzima u žaru borbe”, rekao je Šaf.

Smirio se i Arnautović
“Udario me u glavu, a to boli. Inače, mi smo super prijatelji i veoma brzo smo se pomirilI”, poručio je Aranutović.

Nervoza u Verderu raste, budući da ekipa igra jako loše i da su tek šest bodova iznad zone ispadanja, a u poslednjih pet mečeva su sakupili samo dva boda. 

(FOTO: Bild.de)


tagovi

EvropaMarko ArnautovićNemackaSokratis PapastatopulosTomas SafVerder

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara