""
""

Mali Uške blista posle debija za Zvezdu: O ovome sanja svaki dečak!

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.05.17. | 11:44

Sin nekadašnjeg asa Partizana ponosan na prvi meč u crveno-belom dresu

Sredu, 17. maj pamtiće dugo i Vanja Vučićević (19). Sin nekadašnjeg asa Partizana Nebojše Vučićevića, popularnog Ušketa, dočekao je da zabeleži prvi zvaničan nastup u crveno-belom dresu u trijumfu Zvezde nad Javorom u Ivanjici (3:0).

Izabrane vesti

Dovoljno za lepa sećanja iz zapadne Srbije koja je talentovani napadač poneo sa sobom.
“Ovaj trenutak sam čekao od starta polusezone i zaista je bio neponovljiv osećaj kada sam saznao da ću ući u igru. Doživeo sam nešto o čemu gotovo svaki dečak sanja. Još kada na to dodamo da smo ostvarili pobedu, ovaj meč je nešto što ću definitivno zauvek pamtiti. Zahvalan sam treneru na pruženoj šansi, nadam se da sam igrom opravdao poverenje", rekao je Vučićević.

Mladi napadač osvrnuo se i na svoj učinak na meču u Ivanjici.
"Zadovoljan sam i što sam u prvoj zvaničnoj utakmici na neki način zabeležio i asistenciju jer je prekršaj nakon koga je Donald postigao pogodak načinjen nada mnom. Verujem da sam u toj, kao i u nekim drugim situacijama, pokazao da ekipa može da računa na mene. Za Zvezdu je najbitnije da smo dobro odigrali i da smo ubedljivo pobedili. Bili smo bolji rival na terenu od i drago mi je što smo to uspeli materijalizujemo na kraju", zaključio je Vanja Vučićević.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaNebojša VučićevićSrbijaSuperligaVanja Vučićević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara