""
""

Maljković: Protiv nedodirljivih Amerikanki spremamo mečeve sa Senegalom i Kinom

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.08.16. | 20:44

Ovo neće biti prvi međusobni duel reprezentacija Sjedinjenih Država i Srbije. Pre dve godine na Svetskom prvenstvu u Turskoj, u grupnoj fazi su slavile Amerikanke sa 94:74 uz odličnu igru izabranica Marine Maljković

Košarkaške reprezentativke Srbije u sredu će u Rio de Žaneiru igrati meč trećeg kola olimpijskog turnira protiv Sjedinjenih Američkih Država, ali će mislima biti u poslednje dve runde i duelima protiv Kine i Senegala, koji će direktno odlučivati o plasmanu u četvrtfinale.

Izabrane vesti

Izabranice Marine Maljković u prva dva kola protiv Španije i Kanade su doživele poraze i to u neizvesnim završnicama.
“Iskoristićemo dan bez utakmice da odradimo jedan trening, ali i da izvedemo ekipu malo iz olimpijskog sela. Na meču protiv ’nedodirljivih’ pokušaćemo da se pripremimo za dva najvažnija duela koja nam slede – protiv Kine u petak, odnosno Senegala u nedelju“, istakla je selektorka Srbije Marina Maljković za sajt KSS.

Pogledajte OVDE kvote MOZZART kladionice za duel srpskih i američkih košarkašica.

Ovo neće biti prvi međusobni duel reprezentacija Sjedinjenih Država i Srbije. Pre dve godine na Svetskom prvenstvu u Turskoj, u grupnoj fazi su slavile Amerikanke sa 94:74 uz odličnu igru izabranica Marine Maljković.
“Sjedinjene Američke Države imaju najdominantniju selekciju već godinama i suvišno je pričati o kvalitetu koji poseduju. Pred nama su tri utakmice, od kojih su dve protiv Kine i Senegala od veoma bitnog značaja. Pokušaćemo da se kroz duel sa Amerikankama spremimo za ono što nas čeka posle toga, a to je borba za četvrtfinale“, rekla je reprezentativka Srbije Nevena Jovanović.

Ova utakmica igra se u sredu od 20.30 po srednjeevropskom vremenu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

SrbijaRio 2016OI Rio 2016.Nevena JovanovićMarina MaljkovićKošarkašice Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara