""
""

Malo je i 18.000.000 evra: odbijena i druga ponuda Totenhema

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.06.16. | 17:20

Napadač polako gubi strpljenje

Prošlu sezonu je Hari Kejn sam izneo na leđima, ali je jasno da će Totenhem morati ovog leta da kupi ozbiljnog napadača koji će rasteretiti engleskog reprezentativca, jer Sparse u narednoj sezoni očekuju i obaveze u Ligi šampiona. Nisu uspeli da dovedu Mišija Batšuajia, a ne ide im ni sa Vinsentom Jansenom.

Izabrane vesti

Napadač AZ Alkmara je prošle sezone eksplodirao u holandskom šampionatu i završio kao najbolji strelac lige. Veći klubovi među kojima i Totenhem su ga odmah stavili na listu želja, a u holandskom klubu su realno sagledali stvari i shvatili da ne mogu da zadrže Jansena.

AZ Alkmar je dao zeleno svetslo Totenhemu da počne pregovore sa Jansenom, ali to nije značilo i automatsku kapitulaciju u pregovorima dva kluba. AZ Alkmar nema ništa protiv da najbolji strelac ode na Vajt Hart Lejn, ali tek kada bude dostavljena prava ponuda. Prva ponuda je glatka odbijena, a potom se Totenhem vratio sa drugim, finansijski poboljšanim predlogom. Podigli su ponudu na 18.000.000 evra. Međutim, Holanđani su i to odbili. Svesni su da imaju zlatnu koku i ne padaju na prvu loptu.  
„Ne damo Vinsenta za 18.000.000 evra“, rekao je Alkamrov direktor Maks Hujberts.

Holanđani traže 20.000.000 evra za svog najboljeg igrača, a Jansen polako postaje nervozan u strahu da bi transfer mogao da propadne i da se Totenhem neće vratiti sa trećom ponudom. On je već dogovorio svoje uslove sa Sparsima.
„Rekao sam ljudima iz kluba šta je moj izbor. Moje mišljenje je da su Sparsi poslali dobru ponudu. Razočaran sam ponašanjem AZ Alkmara. Stvarno želim ovaj transfer i smatram da je vreme za korak napred u karijeri. Šteta što se sve ovo dešava jer sam mislio da će sve biti brzo završeno“, rekao je nezadovoljni Jansen.  

(FOTO: Action images)


tagovi

Vinsent JansenPremijer ligaletnji prelazni rok 2016HolandijaEvropaEredivizijaEngleskaAZ Alkmar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara