""
""

Mančester junajted nema čega da se plaši, Briž je ponovo omanuo...

Vreme čitanja: 2min | ned. 09.08.15. | 20:11

Briž je tek na momente imao više od igre, mada kada se sve sagleda bez problema je i domaći Šarlroa iz nekoliko opasnih kontranapada mogao da pobedonosnog gola - 0:0

Briž je ponovo omanuo, iako je izgledalo da je uhvatio odličan ritam ubedljivim bobedama protiv Mehelena i Panatinaikosa. Ekipa Mišela Prudoma odigrala je bez golova na gostovanju u Šarloi, pa je jasno da Mančester junajted nema zbog čega da strepi 18. avgusta kada mu na Old Traford dolaze plavo-crni u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu šampiona.

Izabrane vesti

Briž je tek na momente imao više od igre, mada kada se sve sagleda bez problema je i domaći Šarlroa iz nekoliko opasnih kontranapada mogao da pobedonosnog gola.

Ovako, mreže su mirovale, čime domaći fudbaleri mogu da budu i te kako zadovoljni jer su i posle trećeg kola ostali neporaženi.

Briž je tek na momente ozbiljno pretio golu Nikolasa Penetoa, pre svega preko Abdulaja Dijabija koji je nekoliko puta odličnim prodoroma pravio probleme domaćoj odbrani.

Prudom je u finišu pokušao da promeni situaciju na terenu ulaskom De Sutera, ali ni to nije urodilo plodom, pa je ostalo 0:0.

Pre puta za Mančester, Briž kod kušće igra sa Kortrajkom, gde će pokušati da popravi raspoloženje pred prvi od dva najvažnija meča u ovoj sezoni.

PRO LIGA, 3. kolo:

Petak:
Zulte Vargem – Genk 0:0

Subota:
Kortrajk – Lokeren 0:0

Vesterlo – Leuven 3:2 (1:1)
/Apo 45, Petković 50, Gunongb 74 – Kostovski 21, 78/

Sent Truden – Ostende 1:1 (0:0)
/Paulo 54 – Akpala 79/

Mehelen – Muskron 3:1 (1:0)
/Veselinović 45, Kosanović 62, Kles 90 – Dingom 63/

Nedelja:
Anderleht – Gent 1:1 (1:0)
/Sila 12 - Depotr 60/

Šarlroa – Briž 0:0

20.00 Standard – Beveren

(FOTO: Action images)


tagovi

Tom De SuterŠarlroaŽupiler Pro ligaMišel PrudomKlub BrižEvropaBelgija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara