""
""

Mančester Junajted posle Depaja, Darmijana i Švajnija doveo četvrto pojačanje! Najskuplje!

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.07.15. | 09:35

Novim transferom, Crveni đavoli premašili crifru od potrošenih 100.000.000 evra u ovom prelaznom roku

Mančester Junajted kupuje i ne staje! Posao koji je započeo prošlog leta kada je uspeo da dovede samo deo pojačanja, Luj van Gal je nastavio u aktuelnom prelaznom roku. Dobio je i četvrto veliko pojačanje ovog leta. Na Old Traford stiže Morgan Šnajderlin iz Sautemptona!

Izabrane vesti

Sve je završeno kasno sinoć pošto se francuski vezista priključio Bastijanu Švajnštajgeru na lekarskim pregledima u trening centru u Karingtonu. Šnajderlinov dolazak u Mančester i jeste i nije iznenađenje. Nije zbog toga što ga je Van Gal jurio nedeljama i što je Suatempton odbio prvu ponudu Crvenih đavola. Jeste zbog toga što se milsilo da je Van Gal odustao od Francuza kada je doveo Švajnštajgera koji igra na istoj poziciji. Međutim, Holanđanin je iznenadio sve odlukom da dovede dva velika imena u srce veznog reda.

Još nema zvanične potvrde transfera od klubova, ali s obzirom da je Šnajderlin obavio lekarske preglede, jasno je da je pre toga pao dogovor Mančester Junajteda i Sautemptona. Procenjuje se da će Šnajderlinov transfer iznositi oko 35.000.000 evra što ga čini najskuplkim pojačanjem kluba sa Old Traforda ovog leta.

Uz već ranije zaključene transfere Memfisa Depaja (27.500.000 evra), Matea Darmijana (18.000.000) i Bastijana Švajnštajgera (20.000.000), Mančester Junajted je kupovinom  Šnajderlina premašio cifru od 100.000.000 evra za pojačanja! I nije kraj, pošto se očekuju dolasci centarfora, štopera, verovatno i nekog krila, a ako ode De Hea onda i golmana.

(FOTO: Action images)


tagovi

SautemptonPremijer ligaprelazni rok 2015Morgan ŠnajderlinEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara