"Luk Šo i Luj van Gal"
"Luk Šo i Luj van Gal"

Mančester Šoa platio 37.000.000 evra, a Van Gal ga ne ceni?

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.09.14. | 22:47

Bivši trener Junajteda Rene Mulenstin smatra da holandski stručnjak ne veruje u mladog levog beka

Luk Šo i Luj van GalVeć nedeljama se ljubitelji fudbala čude odlukama Luja van Gala da dovede dvojicu levih bekova – Dejlija Blinda i Markosa Roha jer je Mančester junajted krajem prošle sezone kupio jednog od najperspektivnijih igrača na ovoj poziciji Luka Šoa, a izgleda da za to postoji iznenađujuć razlog.

Bivši trener Crvenih đavola iz ere Aleksa Fergusona Rene Mulenstin je u razgovoru za radijsku emisiju otkrio da veruje kako Holanđanin ne ceni mladog Engleza, a on je i stigao u klub pre nego što je Van Gal zvanično postao trener, ali ipak je za očekivati da su ga čelnici kluba obavestili o tom transferu.
„Da, mislim da ga on ne ceni. I to je bilo veliko iznenađenje za mene. Verovatno je bio informisan od strane kluba da će poslati ponudu za Šoa jer je on perspektivan igrač. Ima dobru levu nogu i dosta je brz. On ipak ima dosta da uči kako bi došao do nivoa Mančester junajteda. Dobar je talenat, ali je Van Gal doveo Roha, što je loša vest za Šoa“, objasnio je Mulenstin.

Izabrane vesti

Bivši menadžer Fulama veruje i da je razlog loših igara i to što Anhel di Marija, Radamel Falkao, Ander EreraMarkos Roho i Dejli Blind nisu upoznati i naviknuti na stil igre u Premijer ligi u kojoj nema predaje ni protiv najvećih rivala koliko god da je protivnik veliki i koliki god da je rezultat.

(FOTO: Action images)


tagovi

Dejli BlindEngleskaEvropaLuj van GalLuk ŠoMarkos RohoPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara