""
""

Mančini ga ne želi, ali Barselona je zagrizla jako: Kovačić stiže na Kamp Nou?

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.04.15. | 16:39

Sportski direktor katalonskog giganta Arijedo Braida bio u Milanu gde je „špijunirao“ hrvatsku superzvezdu...

Hrvatski reprezentativac i supertalentovani vezista Intera Mateo Kovačić upisan je u tefterima brojnih skauta i emisara kao igrač kojeg treba kaparisati po svaku cenu. Kvalitet jednog od najtraženijih mladih fudbalera Evrope vide svi, ali treneru Nerazura Robertu Mančiniju to ne znači previše, s obzirom na to da Kovačić od njegovog povratka na Đuzepe Meacu ne igra previše. 

Izabrane vesti

To je poslednjih nedelja pokrenulo pravu lavinu, pošto se evropski mediji utrkuju u tome gde će Kovačića preseliti narednog leta. Dok se pripadnici sedme sile „gađaju“ imenima klubova, Barselona je rešila da konkretizuje posao! Naime, sportski direktor Barselone Arijedo Braida, ujedno i prvi saradnik legendarnog Karlesa Reksača, bio je u poseti Milanu u nedelju, gde je iz svečane lože posmatrao duel Intera i Milana. 

Prema pisanju uglednog katalonskog dnevnika Sport, Braida je „špijunirao“ Kovačića, koji je igrao od prvog minuta za Inter, a po povratku u Barselonu emisar katalonskog giganta dao je zeleno svetlo da se započnu pregovori, sa naznakom - pod hitno!

Još uvek nije poznato koju sumu novca će Barselona izdvojiti za hrvatskog bisera, ali pošto je njegova trenutna tržišna vrednost 22.000.000 evra, a ugovor sa Interom mu ističe u junu 2019. godine, jasno je da će Barsa morati da izađe sa ponudom koju Nerazuri neće moći da odbiju...

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaSerija ARoberto ManćiniPrimeraMateo KovačićItalijaInterEvropaArijedo Braida

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara