"Detalj sa Mečrum stadiona"
"Detalj sa Mečrum stadiona"

Mani se lošeg terena, teških nogu i ostalih alibija – kriva je FIFA 14?!

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.10.13. | 13:51

Uprava Lejton Orijenta smatra da je popularna igrica uzrok posrtanja tima sa Mečrum stadiona

Detalj sa Mečrum stadionaAlkohol, cigare, devojke… Sve su to neki od razloga za koje se čelnici klubova hvataju kada žele da krivicu za loše rezultate svale na leđa igrača, ali slučaj kakav je nastao u Lejton Orijentu svakako je jedinstven. Uprava engleskog trećeligaša je, naime, igračima zabranila da na dan utakmica igraju popularnu igricu FIFA 14?!

Iako je ekipa fantastično otvorila sezonu i na prvih osam utakmica osvojila maksimalna 24 boda, onda je sve krenulo po zlu.

Izabrane vesti

Razlog vrlo prost – u prodaju je puštena nova verzija kompjuterskog fudbala?

Deo odgovornosti ide i na teret popustljivoj Upravi, koja je, kako bi podigla moral u timu, u klupski autobus instalirala konzolu "plejstejšn 3". Efekat je bio sasvim drugačiji od očekivanog, pa je od pojavljivanja nove igrice Lejton Orijent osvojio svega dva boda na dva meča.

Lampica za alarm je upaljena.
"Samo ih je plejstejšn zanimao. Kad smo išli na utakmice momci su, predvođeni Lojdom Džejmsom, bukvalno ulazili u ekrane. Za utakmicu protiv Oldama su se i spremali tako što su birali Lejton Orijent, a Oldam za protivnika. Zato se stručni štab odlučio da zabrani igricu na dan utakmica. Ako odigrate nekoliko sati na kompjuteru ne znači da ćete igrati dobro i u ralnosti", pojasnio je direktor za komunikacije Lejtona Džoni Dejvis.

Svaka mu je kao u Njegoša.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaEvropaFIFALejton Orijentmeđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara