""
""

MARATONSKA SEDNICA NA MARAKANI: Ni posle četiri sata ne zna se sudbina Zorana Stojadinovića

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.06.13. | 22:18

Jedino je jasno da se nešto krupno valja iza zatvorenih vrata našeg najvećeg stadiona, s obzirom da nikakvog zvaničnog saopštenja još uvek nema

Ni posle četiri sata sastančenja Upravnog odbora Crvene zvezde sudbina sportskog direktora, Zorana Stojadinovića nije poznata.

S obzirom na činjenicu da su članovi UO imali samo jednu kraću pauzu jasno je da se nešto krupno “valja“ između četiri zida, što još više uvećava sumnju u Stojadinovićev ostanak na mestu sportskog direktora crveno-belih.

Izabrane vesti

Sastanak je u jednom trenutku napustio Zoran Bašanović, inače član UO, koji je na naš najveći stadion i došao u pratnji čoveka koji je danas meta rasprave, a pritom se više nije ni vraćao.

Takođe, na Marakani su se, u jednom trenutku upalila svetla u kancelarijama, a bilo je primetno da u jednoj odvojeno komuniciraju generalni sekretar, Miodrag Zečević i Dragan Džajić, dok su u drugoj bili Slaviša Kokeza i Zoran Stojadinović.

Veliko je pitanje kada će se sastanak uopšte biti završen, a još veće da li će aktuelni sportski direktor i sutra doći u svoju kancelariju na Marakani... 

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaMiodrag ZečevićSlaviša KokezaSrbijaSuperligaZoran BašanovićZoran Stojadinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara