Marko Grujić i Šaćiri u istom paketu?

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.07.18. | 12:24

Stouk planira da traži igrače Liverpula na pozajmicu kao deo transfera švajcarskog reprezentativca

Džerdan Šaćiri i Liverpul... Priča i dalje traje, opipavaju se pulsevi, razmatraju sve opcije. Novo u celoj priči jeste jedan predlog Stouka, da u posao bude uključeno nekoliko igrača na koje Jirgen Klop ne računa, a koji bi mogli na pozajmicu u redove novog člana Čempionšipa. 

Uprava Stouka u narednim danima planira da izađe sa zvaničnim zahtevom pred Liverpul i zatraži nekoliko igrača. Ono što je za nas posebno zanimljivo jeste da li će se tu naći i ime našeg Marka Grujića. Nekadašnji vezista Crvene zvezde sigurno ide na pozajmicu i ovog leta, samo je pitanje u koji klub. Odnosno da li će to biti Kardif  koji je izborio promociju u Premijer ligu, ili neki drugi tim. 

Izabrane vesti

Za sada se ne nazire koga bi sve Stouk mogao da zatraži od Redsa. 

Kada je u pitanju Šaćiri on je trenutno na odmoru i čeka rasplet situacije. Njegov brat zadužen je za pregovore Podsetimo, u njegovom ugovoru posle ispadanja Stouka aktivirana je klauzula po kojoj može da ide u bilo koji klub koji za njega iskešira 15.000.000 evra. Jasno je dakle da bi bila samo dobra volja Liverpula ukoliko pristane na pomenute pozajmice. Jer Potersi nikako nemaju dobru početku poziciju za bilo kakve pregovore...

Foto: Action Images


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Džerdan ŠaćiriMarko Grujić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara