""
""

Marko Markovski našao novi klub

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.08.15. | 17:31

Iskusni napadač ostaje u Grčkoj

Grčka (p)ostaje obećana zemlja za Marka Markovskog. Nekadašnji napadač Zemuna i Partizana ostaje u državi Helena,pošto se iz Kerkire preselio u Panetolikos. Srpski fudbaler je sa čelnicima kluba iz Agrinija dogovorio jednogodišnju saradnju, što znači da će i u predstojećem prvenstvu igrati u Superligi.

Izabrane vesti

Markovski je minule sezone bio član Kerkire, ali pošto je Fudbalski savez Grčke pre dva dana izbacio ovaj klubu u Drugu ligu, pod optužbom da je lažirao određene transfere, 29-godišnji  špic se našao u nepovoljnoj poziciji, jer su mu papirti važili do narednog juna. No, brzo se snašao, iskoristio činjenicu da je godinama igrao u Grčkoj i potpisao za Panetolikos.

To će Markovskom biti peti klubu u Grčkoj od 2008. do danas. Prethodno je nosio dresove Kalitee, Dokse iz Drame, Škode Ksanti i već pomenute Kerkire, uz napomenu da je u sezoni 2013/2014 po šest meseci proveo u Moldaviji (Šerif) i Izraelu (Bnej Šahin).

Marko Markovski ima 29 godina, a priliku da debituje u dresu novog kluba dobiće već u ponedeljak, na otvaranju sezone, u gostima protiv Panatinaikosa.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Panetolikosmeđunarodni fudbalMarko MarkovskiGrčka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara