"Rafael Nadal je vezao 14 pobeda"
"Rafael Nadal je vezao 14 pobeda"

Matador ne zna za milost

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.10.17. | 14:30

Rafa Nadal na mastersu u Šangaju pregazio Fonjinija i plasirao se u četvrtfinale. Neka se spremi Dimitrov

Rafael Nadal je vezao 14 pobedaNa Istoku ništa novo... Nastavlja se neverovatna sezona Rafela Nadala koji je nakon titule u Pekingu krenuo i po prvi pehar na mastersu u Šangaju.

Prvi reket sveta se plasirao u četvrtfinale ovog prestižnog takmičenja koje se igra u dvorani na tvrdoj podlozi za nagradni fond od skoro šest miliona dolara. Španski as je prosto samleo Italijana Fabija Fonjinija u dva seta, rezultatom 6:3, 6:1. Naredbni protivnik Matadoru sa Majorke biće Bugarin Grigor Dimirotv koji je savladao Sema Kverija. Nadal je zista u vrhunskoj formi i želi da do kraja sezone ostane na prvoj poziciji ATP liste, što bi mu bio četvti put u karijeri. Prethodno je krunisan na kraju 2008, 2010. i 2013. godine. Rafa je trenutno u pobedničkoj seriji od 14 mečeva, ,a na 72 meča u sezoni doživeo je samo devet poraza.

Izabrane vesti

Pre Nadala Hrvat Marin Čilić je u Šangaju obezbedio prodor među osam, pošto je savladao Amerikanca Stiva Džonsona sa 7:6 (1), 6:4. Za prodor u polufinale boriće se sa Špancem Albertom Ramosom Vinjolasom koji je bio bolji od Nemca Jana Leonarda Štrufa.

(foto: Action Images)


tagovi

KinaRafael Nadal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara