Mec mora da reaguje

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.11.18. | 09:51

Brest sustigao lidera i nametnuo pritisak pred okršaj sa Gazelek Ajačijom

Brest je stigao, Mec mora da reaguje. Sastav iz Bretanje poravnao se sa višemesečnim liderom francuskog drugoligaškog ranga i tako mu nametnuo dodatan pritisak pred večerašnji, poslednji, okršaj u ovkiru 15. kola Lige 2 protiv Gazelek Ajačija (20.45).

Biće to prvi sudar dva tima u zvaničnim susretima, a do sada su samo jednom odmerili snage i to u prijateljskom dvoboju pre tri godine, kada je tim sa Korzike slavio minimalnim rezultatom. Zanimljivo, otkrili su to gosti na zvaničnom sajtu kluba, Mec je jedini profesionalni francuski klub sa kojim Le Gaz nikada nije ukrstio koplja.

Izabrane vesti

Gosti su sada apsolutni autsajderi, jer je domaći sastav jedan od glavnih pretendenata na direktnu promociju i to je od početka jasno stavio do znanja. Umeju puleni, upravo Korzikanca, Frederika Antonetija da kiksnu, da prospu bodove kada se to nikako ne očekuje, ali je teško zamisliti da će to da rade u serijama. Imali su nedavno krizu, koja je započela remijem u Lorijanu, a nastavila se ispadanjem iz Liga kupa od Amijena, kao i porazom od Oksera pred svojom publikom. Pobede nad Šatoruom i niželigašem Sarežeminom u kupu vratile su samopouzdanje Granati. Inače, Mec je na četiri od minulih šest domaćinstava slavio sa dva ili više golova razlike.

Sa druge strane, Gazelek Ajačio je u donjem domu, ali je pre dve runde slavio u najznačijnoj utakmici za klub, protiv Ajačija u korzikanskom derbiju. Na krilima tog slavlja Le Gaz je trijumfovao i u prošlom kolu nad Troom i odmakao se iz zone ugroženih. Na strani prečesto doživljava katastrofe, pa je tako na četiri od prethodnih osam gostovanja izgubio sa najmanje tri razlike. Sposoban je da zatrese mrežu, ali teško će do celog plena.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 20:45 5110 FRA 2 Metz - Gazelec Ajaccio kmb 1&gg 3,20
Ukupna kvota3,20

FRANCUSKA 2 - 15. KOLO

Ponedeljak
20.45: (1,37) Mec (4,40) Gazelek Ajačio (8,00)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Reuters


tagovi

Francuska 2sportsko klađenjeAjačio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara