""
""

Meč sezone u Valjevu: Ako padne Tajfun opstanak je izvestan!

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.02.16. | 16:38

"Pred nama je odlučujuća utakmica koja može da reši naš status. Blagi smo favorit, ali respektujemo rivala, međutim, i pored svih dešavanja u klubu nadamo se pobedi", rekao je Đorđe Majstorović

Do kraja ABA lige košarkaši Metalca iz Valjeva odigraće utakmice sa Cedevitom, Olimpijom, Megom, ali pre svega sa Tajfunom i taj duel je proglašen za meč sezone. Ukoliko Metalac trijumfuje, na svom parketu, verovatno će izboriti opstanak na Jadranu sa čime se slaže i jedan od najboljih igrača iz Valjeva Đorđe Majstorović.
"Tajfun je nanizao sedam uzastopnih poraza i mi moramo učiniti sve da mu nanesemo još jedan", kaže za Mozzart Sport Majstorović i nastavlja.
"Pred nama je odlučujuća utakmica koja može da reši naš status. Blagi smo favorit, ali respektujemo rivala, međutim, i pored svih dešavanja u klubu nadamo se pobedi", zaključio je Majstorović.

Izabrane vesti

I za centra Metalca Miloša Jankovića utakmica protiv Tajfuna je meč sezone.
"Trijumfom 80 odsto rešavamo pitanje opstanka u ABA ligi", kaže za naš portal Janković i dodaje. "Tajfun ima dva teška gostovanja, u Valjevu i Skoplju, a i utakmicu sa Partizanom. Za nas je dobro što sami krojimo svoju sudbinu. Nadam se da će se sve pozitivno završiti, a potom je na potezu uprava kluba da reši pitanje finansija koje je goruće kod mnogih ekipa", zaključio je Janković.

Utakmica Metalac-Tajfun igra se u subotu od 19 sati.

(Piše: Đurđe Mečanin, FOTO: Star Sport)


tagovi

MetalacĐorđe Majstorović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara