​Mediteranski fudbalski ručak

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.01.19. | 08:33

Što se tiče međusobnih obračuna, na dva od poslednjih pet bilo je 0:0, ali statistika kaže ipak da je najčešće da dođe i GG i 3+

Šampionska trka na Afroditinom ostrvu u Mediteranu, suncem okupanom Kipru, tačnije njegovom istočnom, grčkom delu nastavlja se velikim derbijem u nedelju u vreme ručka, to jest od 15 časova kada se sastaju dva prvoplasirana tima, AEL i APOEL. Mesto sudara je stadion Cirion Atlitiko Kentro u Limasolu.

Gost iz Nikozije je trenutno na čelu tabele sa samo bodom više od ovog rivala i četiri od trećeg člana ove kiparske velike trojke, Apolona. APOEL je u odličnoj formi vezavši šest trijumfa u nacionalnom prvenstvu na kojima je pritom postigao najmanje po dva pogotka. AEL je u poslednjih šest kola tek jednom „štucuo”, te je jasno da će ovo biti pravi, tvrdi derbi. Pritom su na sedam od poslednjih osam utakmica kluba iz Limasola u Kipru 1 pala više od tri gola.

Izabrane vesti

Što se tiče međusobnih obračuna, na dva od poslednjih pet bilo je 0:0, ali statistika kaže ipak da je najčešće da dođe i GG i 3+.

KIPAR 1 - 17. KOLO: 

Nedelja

Ponedeljak

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

KiparKipar 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara