"Medo Kamara"
"Medo Kamara"

Medo Kamara: Crno-beli zauvek u srcu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.01.13. | 11:02

San o engleskoj Premijer ligi ipak prevagnuo

 

Medo KamaraPosle brojnih peripetija saradnja Mohameda Kamare i Partizana konačno je okončana selidbom reprezentativca Sijera Leona u tabor engleskog drugoligaša Boltona. Ipak, popularni Meda ne planira da se dugo zadržava u Čempionšipu, več da se vrlo brzo orpoba i u Premijer ligi.
"Nema veze što je prošle godine ispao iz elite, Bolton je i dalje veliki klub, a Čempionšip jako takmičenje. Nadam se i da ćemo izboriti plasman u Premijer ligu, jer mi je to davnašnji san", rekao je srpskim izveštačima u Antaliji Kamara pre nego što se oprostio od saigrača sa kojim je za dve i po godine osvojio tri trofeja.

Izabrane vesti

Uveren da će se niska pehara nastaviti i u budućnosti.
"Siguran sam da će momci i bez mene osvojiti šestu titulu u nizu. Samo da navijači nastave da podržavaju ovaj tim, a podsetiću ih da ovde igraju mladi momci, koji protiv sebe imaju i po deceniju starije fudbalere. Nije to lako. Zato im treba podrška sa tribina".

Kamara, takođe, ne odbacuje mogućnost da se jednog dana vrati u Humskoj, iako se posle odbijanja da produži ugovor sa klubom nije sastao u sasvim prijateljskom odnosu.
"Zašto da ne? Nikad se ne zna šta nosi budućnost. Partizan je veliki klub, zauvek će mi biti u srci. Mnogo sam lepih trenutaka ovde doživeo. Sigurno ću se rado vraćati u Srbiju, jer sam ovde stekao mnogo prijatelja", kaže Kamara, koji je posle Zorana Tošića, Stefana Savića i Radosava Petrovića četvrti igrač Partizana koji je u poslednje četiri godine iz Humske otišao na ostrvu.

Piše: Dejan Stanković, specijalni izveštač MOZZART Sporta iz Antalije

(FOTO: partizan.rs, Miroslav Todorović)


tagovi

Antalija 2013Medo KamaraFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara