""
""

Mega izgubila bitku za titulu, ali dobila bivšeg igrača Partizana!

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.05.16. | 07:47

Tim iz Sremske Mitrovice dobio značajno pojačanje za Superligu Srbije

Košarkaši Mega Leksa izgubili su dah u finalnoj seriji Jadranske lige, zbog čega su poraženi i u trećem okršaju sa Crvenom zvezdom, koja je tako odbranila titulu šampiona regionalnog takmičenja. Protiv velikih kadrovskih problema i znatno jačeg rivala nije se moglo, ali tim Dejana Milojevića već kuje planove kako da se kroz Superligu eventualno osveti crveno-belima. 

Izabrane vesti

Zbog toga je redove osvajača Kupa Radivoja Koraća pojačao nekadašnji košarkaš Partizana i reprezentativac Srbije - Aleksandar Rašić

On je napustio redove Turk Telekoma i postao član Mega Leksa do kraja sezone. To znači da će Rašić sa mladim saigračima igrati kroz Superligu, a kako će ekipa biti jača i za supertalentovanog centra Ivicu Zubca, te mladog crnogorskog reprezentativca i beka Petra Popovića, Mega će znatno jača ući u srpski šampionat. 

Rašić je osvajač tri titule šampiona Jadranske lige (sa FMP 2006. i Partizanom 2009. i 2010. godine), te je dva puta podigao pehar pobedniku Superlige sa crno-belima (2009. i 2010.). Takođe je osvojio i tri Kupa Radivoja Koraća (2005. sa FMP i 2009. 2010. sa Partizanom). U međuvremenu bio je šampion sa Albom (2008) i Montepaski Sijenom 2013. godine, sa kojom je osvojio i Kup Italije. Sa reprezentacijom Srbije igrao je na Mundobasketu 2010. u Turskoj i Evrobasketu naredne godine u Litvaniji.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaMega LeksJadranska ligaAleksandar Rašić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara