""
""

Mendeš prodaje Garaja umesto Valensije! Ako Spartak plati bar 20.000.000, stiže pojačanje iz Arsenala

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.08.17. | 19:10

Odgovorni na Mestalji imaju spremljen plan

Fudbalsku javnost u Valensiji zaprepastila je vest da je superagent Žorž Mendeš stigao u grad u četvrtak popodne, jer to znači da su Ezekijel Garaj i Žoao Kanselo blizu odlaska sa Mestalje. Razgovori sa upravo Slepih miševa obavljeni su isto veče, ali i narednog jutra, posle čega se Mendeš spakovao i otišao. I iza sebe ostavio potvrdu onoga zbog čega su navijači i strahovali. S tim što će se prvo raditi na prodaji Garaja, onda i Kansela. 

Izabrane vesti

Odmah po napuštanju Valensije, Mendeš se zaputio ka Moskvi, gde će raditi na tome da proda Garaja aktuelnom ruskom šampionu - Spartaku. Kako Super Deporte tvrdi, Mendeš je dobio dozvolu klupske uprave da u njihovo ime dogovori transfer u Moskvu, ali po ceni koja ne sme biti manja od 20.000.000 evra. 

Garaj je prošlog leta stigao na Mestalju iz Zenita za blizu 25.000.000 evropskih novčanica, ali se nije najbolje uklopio u ceo sistem. Odgovorni u Valensiji su spremni za prodaju, ali uz minimalne gubitke, jer bi novac od prodaje odmah uložili u kupovinu novog štopera. A to je Gabrijel Paulista iz Arsenala. 

Paulista se trenutno oporavlja od povrede, ali i pored toga nije u ozbiljnijim planovima kod Arsena Vengera, što bi novi trener Valensije Marselinjo želeo da iskoristi. On je sa Paulistom imao odličnu saradnju u Viljarealu. Uostalom, od Gabrijela je napravio štopera koji se ozbiljno preporučio Tobdžijama pre dva leta. Ali, baš kao ni Garaj u Valensiji, nije uspeo da se adaptira na novu sredinu. Zbog čega je prodaja jedina realna opcija za Arsenal. 

A Gabrijel se nada da bi pod komandom starog šefa mogao da oživi karijeru, koja je u drastičnom padu od dolaska na Emirejts. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

ArsenalEngleskaEvropaEzekijel GarajGabrijel PaulistaPremijer ligaPrimeraRusijaŠpanijaSpartak MoskvaValensijaŽorž Mendeš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara