""
""

Mesi: Zlatna lopta? Ništa mi ne znači

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.07.14. | 11:52

"Jedina stvar koja me je interesovala bila je da podignem pehar i odnesem ga u Argentinu"

Kapiten reprezentacije Argentine Lionel Mesi ne krije koliko žali zbog propuštene šanse za osvajanjem Svetskog prvenstva. Napadač Barselone prokomentarisao je i odluku FIFA da bude proglašen najboljim igračem turnira, iako se mnogi stručnjaci ne slažu sa tim.

"Postoji tuga što se završilo na ovakav način, mislim da smo zaslužili više. Imali smo mnogo šansi ali nismo uspeli da ih iskoristimo“, rekao je Mesi.

Izabrane vesti

Uprkos porazu u finalu Lionel Mesi proglašen je za najboljeg igrača turnira kojoj on ne pridaje na značaju.
"Zlatna lopta mi ne znači ništa, jedina stvar koja me je interesovala bila je da podignem pehar i odnesem ga u Argentinu. Želeli smo da osvojimo Svetsko prvenstvo za sve ljude u Argentini, a nismo to uradili. Pokušali smo, ali nismo imali sreće“.

Leo ne može da se pomiri sa činjenicom da Argenitna nije uspela da iskoristi šansu za trofej koja im se ukazala posle 24 godine. "Posle dugo vremena imali smo šansu da se borimo za titulu svetskog prvaka. Razočarani smo jer smo izgubili u poslednjim minutima produžetka“, rekao je Mesi.

On se osvrnuo i na rad sa selektorom Alehandrom Sabeljom koji je pre finala najavio da se povlači iz reprezentacije po završteku Mundijala.
Želeo bih da nastavim saradnju sa Sabeljom, videćemo“, istakao je zvezda Barselone.

(foto: Action Images)


tagovi

reprezentativni fudbalLionel MesiEvropaBrazil2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara