"Nemanja Todorović"
"Nemanja Todorović"

Metalac se uzda u Zadar i Zvezdu - padaju Sutjeska i Krka, mi ostajemo

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.03.16. | 12:02

Nemanja Todorović smiren pred okršaj poslednjeg kola Jadranske lige

Nemanja TodorovićTajfun je već prežaljen,  Sutjeska je samo korak iza, Metalalac poravnat sa Igokeom, Krkom, Olimpijom, MZT-om. U poslednjem, 26. kolu Jadranske lige mnogi će strepeti. Međutim, u Valjevu su uvereni da nemaju čega da se pribojavaju, jer su već obezbedili opstanak, iako tabela drugačije kaže. Krilni centar Nemanja Todorović, ipak, ne veruje da će na koncu sezone biti razloga za tugovanje, ali ističe da to ne znači da će se Metalac opustiti pred okršaj sa Megom.
"Imamo deset pobeda i petnaest poraza i verujemo da će u poslednjem kolu Zadar biti bolji od Sutjeske, a da će Zvezda dobiti Krku. Naravno, mi se nećemo unapred predavati u meču sa Megom, jednom smo ih ove sezone već pobedili. U Kupu smo napravili kiks koji se sad neće ponoviti. Borićemo se junački tokom svih četrdeset minuta. Dobro je da ćemo biti kompletni bez obzira što Kutlešić kuburi sa povredom", kaže za naš portal Todorović.

Dakle, po vašem mišljenju jedan cilj je ispunjen. Kakvi  su planovi za domaću Superligu?
"Očekujemo da će tim ostati kompletan, a govori se o nekim pojačanjima. Želimo da napadnemo drugu i treću poziciju i ostanemo u Jadranskoj ligi. Nećemo se do kraja predavati".

Izabrane vesti

Da li to znači da će i ponajbolji igrač Metalca Đorđe Majstorović ostati do kraja sezone u timu?
"Koliko ja znam, da".

Kao i mnogi klubovi i vaš kuburi sa finansijama?
"To nije tajna, ali imamo obećanje da će se tokom pauze, do početka Superlige, izmiriti sva zaostala dugovanja", u optimističkom tonu je zaključio Todorović.

Utakmica koja puno toga može rešiti za ekipu Vlade Đokića igra se u ponedeljak od 18 sati.

Piše: Đurđe Mečanin;
Foto: MN Press.


tagovi

Nemanja TodorovićMetalacJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara