"Fudbaleri Metalca beže od suzavca"
"Fudbaleri Metalca beže od suzavca"

Metalac vodi bitku za Superligu do kraja: Idemo i do UEFA, makar nas izbacili četiri ranga niže!

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.07.14. | 10:17

Milanovčani se ne predaju...

Fudbaleri Metalca beže od suzavcaIako su šanse da se Metalac nađe u eliti srpskog klupskog fudbala minimalne, iz kluba poručuju da neće odustati sve dok i teorijske šanse ne padnu u vodu.

Još uvek nije poznata sudbina kluba iz Gornjeg Milanovca koji je, podsetimo, revanš meč baraža za popunu Superlige sa Radom propustio zbog odluke da se taj meč ponovi, posle nereda na tribinama i ubacivanja suzavca. Žalba koju je uprava Metalca uputila još nije dobila konačno rešenje... 
"Sa žalbom se odugovlači, ali očekujemo da na kraju bude rešena u našu korist, jer smatramo da smo 100 odsto u pravu. Tražimo da se revanš registruje 3:0 u našu korist, što možda nije sportski način, ali propisi moraju da se poštuju i da važe za sve", rekao je Dragoljub Vukadinović, predsednik Udruženja prvoligaša Srbije i član UO Metalca.

Izabrane vesti

Prvostepena odluka je poništena i postupak je vraćen na početak...
"Kažem, bačen je bojni otrov na stadionu, meč je zbog toga prekinut, zna se kako je do toga došlo i ko snosi odgovornost i sve je kristalno jasno".

Zbog nove žalbe Metalac bi mogao da bude izbačen dva ranga niže...
"Mogu da nas izbace i četiri ranga niže, to ništa neće promeniti kada je naš stav u pitanju. Već smo počeli da prevodimo žalbu i spremamo se da, ako zatreba, pravdu potražimo pred nadležnim organima UEFA", zaključio je Vukadinović.

On je za kraj dodao i da se nada da će sve biti rešeno do početka prvenstva u Prvoj ligi Srbije, 16. avgusta...

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaRadPrva liga SrbijeMetalacDragoljub Vukadinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara