""
""

Midlzbro kupio Čelsijevog kralja pozajmica za 12.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.01.17. | 18:59

Patrik Bamford na Riversajdu u naredne četiri i po godine

Pre nekoliko dana Čelsi ga je ekspresno opozvao sa pozjamice u Barnliju, a u svetlu nesporazuma sa Dijegom Kostom mnogi su pomislili da će mladi napadač Patrik Bamford dobiti šansu kod Antonija Kontea da konkuriše za prvi tim. 

Izabrane vesti

Ipak, iznenadni potez Plavaca od subote tek danas je doneo konkretno objašnjenje nakon što je mladi fudbaler prodat Midlzbrou za oko 12.000.000 evra.

Bamford (23), jedan od večitih talenata engleskog fudbala, konačno je završio sa seljakanjima po pozajmicama pošto je potpisao ugovor na četiri i po godine sa ekipom Aitora Karanke. Od njega se očekuje da bude dobra konkurencija neprikosnovenom Alvaru Negredu, ali i novajliji Rudiju Žestedu koji je nedavno stigao iz Aston Vile.

Bamford nije stranac u Midlzbrou. U poslednje četiri sezone igrao je čak za šest klubova na pozajmicama, a dres Boroa nosio je u sezoni 2014/15. kada je postigao čak 17 golova na 33 nastupa u Čempionšipu i bio jedan od najboljih fudbalera ovog tima.

Nije se tokom jeseni proslavio u Barnliju gde je na šest utakmica odigrao 33 minuta, pa će probati da povrati golgetersku formu na Riversajdu. On je ujedno drugo pojačanje Midlzbroa ove zime posle Rudija Žesteda (7.500.000 evra) i Finca Mikaela Soisala (200.000), a ukupno je drugi najskuplji fudbaler ovog kluba u tekućoj sezoni posle Martena de Rona koji je za 15.000.000 evra stigao iz Atalante prošlog leta.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ČelsiEngleskaPatrik BamfordPremijer ligaTransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara