"Mihajlović"
"Mihajlović"

Mihajlović hvali novajlije: Murijel kao Ronaldo, Eto se dosta žrtvuje

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.03.15. | 18:15

Srpski stručnjak veruje u još bolja izdanja Sampdorije

MihajlovićČekao je i konačno dočekao. Siniša Mihajlović je najzad, posle šest mečeva bez pobede, slavio sa Sampdorijom protiv Atalante (2:1) i vratio se na poziciju koja donosi izlazak u Evropu. Mihajlović je u Bergamu krenuo na sve ili ništa i na teren poslao trojicu napadača – Murijela, Etoa i Okaku – koji su i najzaslužniji što su sva tri boda otišla put Đenove.„Ostvarili smo veoma važnu pobedu. Pokazali smo dva različita lica. Prvo poluvreme nije bilo dobro, srećom postoji i drugo, gde smo igrali mnogo bolje. Murijel je postigao sjajan gol, Eto se dosta žrtvovao, Okaka je promašio zicer, ali na kraju je postigao pobedonosni gol“, rekao je Mihajlović.

Trener Sampe posebno je apostrofirao učinak Murijela.
„On ima sve predispozicije da postane šampion. Od kako je došao kod nas odigrao je dva meča i postigao dva gola. Moraće uvek da se dokazuje kako bi pokazao zahvalnost klubu koji mu je ukazao veliku šansu. Po mnogim stvarima izgleda kao Brazilac Ronaldo. Još nije u top formi, ali ima veliki talenat“, smatra Mihajlović dodajući da očekuje još bolje igre od novalija, ali i pozitivne rezultate. 

Izabrane vesti

Klub iz Đenove će imati priliku da veže i drugu pobedu pošto u sledećem kolu dočekuje Kaljari, koji se bori za opstanak.

(FOTO: Action images)


tagovi

Siniša MihajlovićSerija ASamuel EtoSampdorijaRonaldoItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara