""
""

Milan definitivno izvisio i za Martineza: Atletiko plaća 35.000.000 evra, Kolumbijac potpisuje na četiri godine!

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.06.15. | 21:43

Posle Kondogbije, koji je pojačao Inter, bivši evropski šampion ostao i bez potpisa golgetera Porta

Crne slutnje i zvanično su se obistinile - posle Žofrija Kondogbije, koji je u poslednjem trenutku skrenuo u svlačionicu Intera, Milan je definitivno ostao i bez potpisa Džeksona Martineza, iako je dogovor kluba i igrača praktično već postojao! 

Izabrane vesti

Priče koje su kružile poslednjih dana dobile su potvrdu, kojom je veliki projekat Rosonera još jednom "pokopan". Portov golgeter odlučio je ipak da prihvati ponudu Atletiko Madrida, koji planira da kompletnu igru naredne sezone gradi upravo na njemu, što je izgleda bilo dovoljno da kolumbijski centarfor promeni mišljenje i krene putem Falkaoa, koji je u redovima Jorgandžija postao jedan od najboljih napadača Evrope!
„Zahvaljujemo se Milanu, a posebno Adrijanu Galijaniju, koji je uradio sve što je mogao kako bi Džeksona doveo u klub. Ali, Martinez je odlučio da se zahvali Milanu i prihvati ponudu Atletika, koji pravi projekat u kojem će on biti centralna figura. To je definitivna odluka i time je Džekson novi igrač Atletika. Potpisuje ugovor na četiri sezone“, rekao je Luiz Enrike Pompeo, Martinezov menadžer. 

Atletiko će morati da plati 35.000.000 evra, koliko iznosi otkupna klauzula u ugovoru kolumbijskog strelca.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Žofri KondogbijaŠpanijaSerija APrimeraprelazni rok 2015PortugalPortoMilanItalijaEvropaDžekson MartinezAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara