""
""

Milan Gašić u suzama napustio Marakanu! Nismo tražili ni dinara od Zvezde, Vučić sa ovim nema veze

Vreme čitanja: 1min | ned. 12.01.14. | 12:19

''Istina je da sam se pre dva meseca video sa Nebojšom Čovićem i predložio mu da moj sin dođe na probu. U javnosti se provlači da bi sve što dolazi iz SNS-a trebalo uništiti'', rekao je gradonačelnik Kruševca

Afera Gašić kulminirala je na Marakani! Gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić odlučio je da sazove improvizovanu konferenciju za medije ispred stadiona Crvene zvezde, posle bujice komentara koje je izazvalo pojavljivanje njegovog sina Milana na početku priprema srpskog vicešampiona.

Mladi štoper suznih očiju je pred početak današnjeg treninga napustio svlačionicu  crveno-belih, a potem skršenopg pogleda pratio emotivno izlaganje svog oca.
Istina je da sam se pre dva meseca video sa Nebojšom Čovićem i predložio mu da Milan dođe na probu. Tako smo se dogovorili. Nismo tražili ni dinara, ni stanarinu, samo probu. Moram da zaštittim sina, jer je ovo dobilo sasvim drugačiju konotaciju. Političku. On je bio reprezentativac, prošao je sve omladinske kategorije Napretka. I odmah da kažem: Aleksandar Vučić sa ovim nema ništa, a u javnosti se provlači da bi sve što dolazi iz Srpske napredne stranke trebalo uništiti“, rekao je Bratislav Gašić, inače potpredsednik vladajuće partije.

Izabrane vesti

Ovim povodom očekuje se obraćanje Nebojše Čovića.

(FOTO: Star sport)

 


tagovi

FK Crvena zvezdaSrbijamilan gašićBratislav GašićSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara