""
""

Milan krenuo po Orijea

Vreme čitanja: 1min | sub. 31.12.16. | 13:00

Rosoneri zagrizli za desnog beka Pari Sen Žermena

Milan se budi. Uspavani gigant italijanskog fudbala priprema radikalne promene za naredno leto, a glavni deo nekog novog tima Rosonera mogao bi da postane Serž Orije, piše francuski Ekip.

Izabrane vesti

Sa dolaskom kineskih investitora, milanski tim je pojačao pregovaračke pozicije, a proteklih nedelja su intenzivirani pregovori sa reprezentativcem Obale Slonovače. Želeli su ga u Milanu već ove zime, ali su od igrača dobili poruku da ga transfer u januaru ne zanima već da moraju da čekaju sledeće leto.

Inače, prema navodima Ekipa, Orije kontaktira i sa čelnicima Barselone koji takođe traže desnog beka, pozicije na kojoj su u deficitu. Katalonski tim često šalje skaute na Park prinčeva da motre na Orijea, a planirali su da posle Kupa afričkih nacija inteziviraju pregovore.

Gledano iz perspektive Pari Sen Žermena, Sveci nisu raspoloženi da ga prodaju, ali su spremni da ga puste za pravu cenu. Tomas Meunije nastavlja da pozitivno iznenađuje, dok je mladi Jusuf Sabali nedavno produžio ugovor do 2020. godine, pa je utisak da se niko ne bi u Parizu potresao ako bi Orije napustio Park prinčeva.

(FOTO: Action Images)    


tagovi

FrancuskaLiga 1MilanPari Sen ŽermenSerž OrijeTransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara