Milan sprema 50.000.000 evra za brazilskog vunderkinda

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.07.18. | 10:34

Sve je otkrio nekadašnji predsednik Flamenga

Kada god su Brazilci plesali na travi San Sira Milan je imao uspešne epohe. Poslednja zlatna epoha vezana je Kaku, igrača koji je osvojio poslednji zlatnu leptu pre ere Lionela Mesija i Kristijana Ronalda.

Novi sportski direktor Milana Leonardo mogao bi da klub sa severa Italije vrati korenima. Tačnije, učini sve da Rosoneri ponovo u svojim redovima imaju zlatne Brazilce.

Izabrane vesti

Čini se da se Leonardo već ustremio na dobro poznato tržište. Bivši predsednik Flamenga, Kleber Leite, koji sada radi kao novinar, otkrio je kako Milan želi da plati otkupnu klauzulu od 50 miliona evra za brazilsko čudo od deteta Lukasa Paketu.
„Da, Milan prati Paketu i želi da plati otkupnu kl.auzulu. Međutim, oni moraju prvo da prodaju neke igrača, poput Susa. Tek onda mogu da razmišljaju o Paketi. Priča ima temelj i transfer ni mogao da se dogodi već ovog leta“, poručio je Leite.

Veliki Milan pik spada u red najtalentovanijih brazilskih igrača. Ceo život je proveo u Flamengu za koji je odigrao 30 mečeva u seniorskoj konkurenciji. Reč je o klasičnom brazilskom prefinjenom tehničaru, izuzetno jakom na lopti i spretnom u završnici. Predviđanja su da će uskoro da debituje za seniorsku reprezentaciju.

 


tagovi

Leonardo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara