Nemanja G. Miletić
Nemanja G. Miletić

Miletići: Mnogo smo bolji od Trakaija! Odavno nismo bolje igrali

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.07.18. | 16:39

Dobro raspoloženje u Partizanu posle superligaškog prvenca

Mučenje se nastavilo. Posle poraza u Surdulici, te neubedljivog izdanja u sudaru sa Trakaijem, još jednom su Partizanovi fudbaleri sami sebi stezali omču oko vrata i na stadionu Radnika se mučili 82. minuta. S tom razlikom što su, u odnosu na prethodna dva meča, izgledali razigranije u polju, stvorili više prilika, ali su tek u finišu slomili otpor vranjskog Dinama i upisali prve superligaške bodove ove sezone.

Dovoljne za uzdah olakšanja u Humskoj.
Bilo je teško igrati protiv zgusnute odbrane 90 minuta. Imali smo veliki broj šansi, ali lopta nije htela u gol. Da smo uspeli da postignemo gol u prvom poluvremenu siguran sam da bi pobeda bila ubedljivija“, smatra Nemanja G. Miletić, levi bek crno-belih, u nedelju veče u prednosti u odnosu na mladog Zlatana Šehovića.

Izabrane vesti

Prvenstveni prvenac dovoljan je tek da malo smiri navijače i zaustavi napade nezadovoljstva ka treneru Miroslavu Đukiću. Možda i da ohrabri ekipu uoči puta u Litvaniju.
Okrećemo se utakmicu u Vilnjusu, za nas veoma važnoj. Iako smo u Beogradu pobedili sa 1:0, spremamo se ozbiljno i siguran sam u pobedu. Mnogo smo kvalitetnija ekipa od Trakaija“, dodao je 27-godišnji defanzivac.

Njegov kolega iz poslednje linije, imenjak i prezimenjak, a po funkciji štoper, Nemanja R. Miletić, visoko vrednuje izdanje ekipe iz Humske u Surdulici.
Odavno nismo bolje odigrali prvo poluvreme. Držali smo odbranu bukvalno na 40 metara od njihovog gola. Stvorili smo mnogo šansi, želeli pobedu i verovali da će doći, jer smo je zaslužili. Na terenu je bilo dosta igrača iz prošle sezone, samim tim i mnogo lakše. Odlično se poznajemo, igrali smo mnogo utakmica zajedno, znamo ko šta može… Siguran sam da ćemo iz meča u meč biti sve bolji i bolji“, dopunio je štoper crno-belih, asistent Ognjenu Ožegoviću za odlučujući pogodak.

FOTO: Star sport


tagovi

Nemanja G. MiletićNemanja R. Miletić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara