""
""

Milijaš pred Černomorec: Neka bude da je Antonov bolji, ali...

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.07.13. | 19:21

„Ne moram uopšte da bude strelac, samo da zabeležimo dobar rezultat“, kaže kapiten Crvene zvezde pred gostovanje u Odesi

Provejava optimizam u taboru Crvene zvezde u Odesi. Mada je Černomorec za vikend namučio moćni sastav Šahtjora (minimalno poražen 0:1), crveno-beli veruju da će na terenu ukrajinskog kluba izboriti rezultat koji će ih približiti plasmanu u završno kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Posle pobede i remija sa IB Vestmanejom (2:0, 0:0), ekipa Slaviše Stojanovića (neće sedeti na klupi) u četvrtak igra treću zvaničnu utakmicu ovog leta.
Čeka nas teža utakmica nego u prethodnom kolu, što je i normalno. Pod tim podrazumevam dug put i kvalitet protivnika, koji je dosta jak, ali... Želimo dobar rezultat, što bolji, gol u gostima bi bio super. Ili pobeda. Ni 0:0 nije loše pred revanš na Marakani, jer se neće ništa rešiti u prvih 90 minuta“, uverava Nenad Milijaš.

Izabrane vesti

Jedan od zaštitnih znakova kapitena Crvene zevzde su slobodno udarci, ali i Černomorec ima jednog sličnog igrača – Antonova – pa se nameće pitanje ko je od njih bolji u tom segmentu igre.
Ne znam. Za sebe mislim da sam OK. Nek bude da je on bolji, a da ja postignem dam gol, čak ne mora iz slobodnog udarca. Ma, ne moram uopšte da bude strelac, samo da zabeležimo dobar rezultat“.  

Na Marakani su dobro prostudirali mane i vrline protivnika.
Ukrajinske ekipe kod nas nisu toliko poznate, ali se kod njih mnogo novca ulaže. Imaju jaku ligu, ekipu koja je stalno u nokaut fazi Liga šampiona. Ovo može da bude jedna od ključnih utakmica sezone, ali meni lično prvenstvo je najbitnije, jer se zna koliko titula nam izmiče.  Mnogo bi mladim igračima značilo zbog samopuzdanja da se plasiramo dalje“.

Jedan od detalja koji je tokom prethodnih dana privukao pažnju je bukvica trenera Slaviše Stojanovića, koji je igračima skrenuo pažnju da vode sportski život, posebno je odjeknula sugestija da ne piju pivo posle treninga.
Nije trener pričao na način na koji je preneseno po medijima. Nije to nama dodatan motiv. Nije tu bilo problema, već se radilo o uopštenoj priči, da to ne bi smelo da se radi“, pojasnio je Nenad Milijaš.

 

(FOTO: MN Press)

 


tagovi

ČernomorecFK Crvena zvezdaEvropaLiga EvropeNenad MilijašSrbijaSuperligaUkrajina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara