""
""

Milijaš tipuje u humanitarne svrhe: Trenutak da Ronaldo pokaže šta zna, biće tvrdo Mađarima

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.06.16. | 12:00

On će eventulani dobitak donirati udruženju za pomoć obolelila od teških i retkih bolesti

Dok je igrao u Crvenoj zvezdi skoro perfektno je izvodio penale, pogađao je i iz slobodnih udaraca, a nadamo se da bi Nenad Milijaš mogao da bude prvi igrač koji će pogoditi MOZZARTOV humanitarni tiket. Nekadašnji reprezentativac Srbije rado se odazvaso pozivu naše kompanije za učešće u humanitarnoj akciji koja je uzela maha.

Izabrane vesti

On će eventulani dobitak donirati Udruženju za pomoć obolelila od teških i retkih bolesti.

Fudbaler kineskog Neo Mongola nije imao dilemu kada je u pitanju duel između Belgije i Irske.
„Govorio sam u pre prvenstva da sa Belgijom treba biti oprezan. Tim nakrcan zvezdama dobio je ozbiljan šamar protiv Italije. Nadigrani su, tako da sumnjam da će dozvoliti sebi luksuz da ponovo kiksiraju...Prosto moraju da pobede. A što se mora nije teško. Istina, teško se nose sa pritiskom favorita iz senke... Ali ne sumnjam u trijumf Belgije“, rekao je Nenad Milijaš.

MOZZART KVOTE, Belgija - Republika Irska: 1 (1,80), X (3,50), 2 (5,10)

Mađarska je impresionirala protiv Austrije, slična konstatacija važi i kada je u pitanju Island. Iskusni vezista očekuje vrlo tvrd meč.
"Siguran sam da će ovde doći iks na poluvremenu, odnosno da neće biti mnogo golova. Uostalom, takvo je celo prvenstvo. Island je odigrao sjajno protiv Portugala. Ako budu na tom nivou teško će ih Mađari probušiti".

MOZZART KVOTE, Island - Mađarska: 1 (2,75), X (3,00), 2 (2,95)

Za kraj meč između Portugalije i Austrije.
"Tu je viđen kec. Imaju mnogo problema u igri Portugalci, ali nekako očekujem da konačno pokažu šta znaju. Isto tako verujem da će i Ronaldo pokazati šta zna. Austrijanci su nekako nervozni došli na ovo prvenstvo. Sa takvim stavom neće daleko".

MOZZART KVOTE: Portugalija - Austrija: 1 (1,90), X (3,45), 2 (4,80)

Što se tiče jučerašnjeg tiketa koji je sklopio Slobodan Medojević, samo jedan gol ga je delio od velikog dobitka – 100.842 dinara! Tačnije, da Češka nije postigla onaj penal u četvrtom minutu nadoknade, tiket bi bio dobitan. Jer, Italija je savladala Švedsku sa 1:0, a tražilo se 1&0-2, dok je Španija dobila Tursku uz dva do tri pogotka (3:0). Na susretu Češke i Hrvatske srpski štoper gađao je 2&3+. 


tagovi

tiket u podnereprezentativni fudbalreprezentacija PortugalaFudbalska reprezentacija BelgijeNenad Milijaškošarkaška reprezentacija IslandaKlađenje u humanitarne svrhe

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara